Facebook Pixel Ποιος παίκτης της Ξάνθης έκανε χειρονομίες στη "13";
| 2015-01-29 23:45:00

Ποιος παίκτης της Ξάνθης έκανε χειρονομίες στη "13";

Ποιος παίκτης της Ξάνθης έκανε χειρονομίες στη "13";

Βράζουν στον Παναθηναϊκό με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή του ακριτικού συλλόγου. Πώς προκάλεσε την κερκίδα, η ...προστασία του Καζναφέρη, το "πέσιμο" των αντιπάλων! - ΦΩΤΟ.

Στο στόχαστρο των παικτών και των φιλάθλων του Παναθηναϊκού βρέθηκε ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, ο οποίος τη στιγμή του γκολ στο 88΄, αντί να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του, λέγεται ότι έκανε χειρονομίες στην εξέδρα.

Όπως ισχυρίζονται από το "πράσινο" στρατόπεδο και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, πρόκειται για τον Ομπόντο, ο οποίος φέρεται να σήκωσε τα δύο χέρια προς την κερκίδα -κάνοντας τη γνωστή άσεμνη χειρομία- και προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, πανικό στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι άρχισαν να τον βρίζουν και να του πετάνε αντικείμενα, ενώ σε δευτερόλεπτα βρέθηκαν κοντά του για να τον ...αρπάξουν αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Καζναφέρης που κατάλαβε τι είχε γίνει, έτρεξε να τον τραβήξει, ενώ το ίδιο συνέβη και με τη λήξη του αγώνα, όταν παίκτες του Τριφυλλιού κινήθηκαν και πάλι προς το μέρος του, ζητώντας του το λόγο για τα όσα έκανε. 

Δείτε μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το περιστατικό... 

ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού μετά τον αγώνα! Γιατί; Διαβάστε ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags