Facebook Pixel Πάλι εκτός ο Γκολάσα
| 2015-01-31 00:10:00

Πάλι εκτός ο Γκολάσα

Πάλι εκτός ο Γκολάσα

O Eγιάλ Γκολάσα έμεινε στο γυμναστήριο, αφού ήταν καταβεβλημένος από την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν επίσης και οι Τζιόλης, Δεληγιαννίδης, οι οποίοι σιγά-σιγά θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Ήταν η τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και ήταν απολύτως φυσιολογικό να δοθεί βάση στην τακτική. Αυτό ακριβώς έγινε σήμερα, ενόψει της επιστροφής του ΠΑΟΚ σε αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά την... διακοπή της περασμένης εβδομάδας με το αναγκαστικό ρεπό λόγω Νίκης Βόλου. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έπαιξαν στο οικογενειακό διπλό, όπου προσπάθησαν να βγάλουν όλα όσα είχαν κάνει τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις, ενώ δόθηκε έμφαση στην εκμετάλλευση των στημένων φάσεων καθιερωμένο ζέσταμα και το 5-2 οι παίκτες του Δικεφάλου χωρίστηκαν σε δύο ομάδες με ζητούμενο να βγάλουν στο διπλό όσα δούλεψαν στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ, ειδικό πρόγραμμα επανένταξης ακολούθησαν οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ενώ στο γυμναστήριο έμεινε ο Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος ήταν καταβεβλημένος από την ίωση που τον κράτησε κλινήρη τις τελευταίες τρεις μέρες.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ολοκληρώθηκε με το δείπνο όλων στον 4ο όροφο του γηπέδου της Τούμπας και την ανανέωση του ραντεβού τους αύριο το πρωί στη Τούμπα για το χαλάρωμα και αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποστολής από τον Αγγελο Αναστασιάδη. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags