Facebook Pixel Επανεξέταση όλων των φακέλων!
| 2011-05-12 16:15:00

Επανεξέταση όλων των φακέλων!

Επανεξέταση όλων των φακέλων!

Οι βουλευτές όλων των κομμάτων έκαναν επίθεση στον Πιλάβιο για το θέμα της αδειδότησης του Ηρακλή και αποφάσισαν τον ορισμό επιτροπής που θα ελέγξει τους φακέλους όλων των ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ παρέστη σήμερα στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής για το θέμα της αδειοδότησης της ΠΑΕ Ηρακλής και δέχθηκε έντονη επίθεση από πολλούς βουλευτές όλων των κομμάτων.

Παράλληλα, οι βουλευτές αποφάσισαν να συγκληθεί διακομματική επιτροπή για να ελέγξει όλους τους φακέλους των ομάδων και να διαπιστωθεί αν έχει έχουν κριθεί οι σύλλογοι με τα ίδια κριτήρια.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος εκτιμάται ότι δεν μπορεί να αρνηθεί το αίτημα αυτό των βουλευτών για λόγους διαφάνειας, αφού έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενο των φακέλων για να τηρηθεί το περιβόητο απόρρητο.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι κατηγορίες από αρκετούς βουλευτές οι οποίοι υποστήριξαν ότι υπάρχουν ΠΑΕ με δύο φορολογικές ενημερότητες και άλλες με πλαστές!

Επίσης, ο βουλευτής Γιώργος Λιάννης του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι 5-6 ομάδες έχουν τις ίδιες ελλείψεις με τον φάκελο  του Ηρακλή, κάτι που ενδεχόμενος να προκύπτει από το σκεπτικό της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδοτήσεων που πήρε στα χέρια του σήμερα ο Γηραιός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Πιλάβιος (!) ρώτησε τον κ. Λιάννη αν γνωρίζει ποιες είναι αυτές οι ομάδες, ωστόσο ο βουλευτής δεν τις κατονόμασε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags