Facebook Pixel «Έχω πρόταση από Ολυμπιακό»
| 2011-05-12 18:48:00

«Έχω πρόταση από Ολυμπιακό»

«Έχω πρόταση από Ολυμπιακό»

Ο Κάρλος Σάντσεζ σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό ύψους 2,5 εκ. ευρώ, εκφράζοντας μάλιστα την αισιοδοξία ότι η μεταγραφή του θα έχει αίσιο τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο gazzetta.gr:

- Καλησπέρα Κάρλος. Το όνομά σου βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για τον Ολυμπιακό. Υπάρχει κάποια εξέλιξη το τελευταίο διάστημα;
« Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα μου και στο μάνατζέρ μου. Το έμαθα πριν από δυο εβδομάδες αν και όπως μου μεταφέρθηκε η πρόταση έχει γίνει από τα μέσα Απρίλη».

- Σε τι φάση βρίσκεται η διαπραγμάτευση; Τι πιθανότητες υπάρχουν να σε δούμε στην Ελλάδα;
«Δεν ξέρω ακριβώς να σας πω. Εγώ ό,τι μαθαίνω το μαθαίνω από τον μάνατζέρ μου. Αν η ομάδα μου τα βρει με τον Ολυμπιακό τότε θα έρθω στην Ελλάδα. Οι δικές μου απαιτήσεις να είστε βέβαιοι ότι δεν θα σταθούν εμπόδιο για να γίνει η μεταγραφή».

- Γνωρίζεις το ύψος της επίσημης πρότασης που κατέθεσε ο Ολυμπιακός;
«Απ' ότι μου είπε ο μάνατζέρ μου ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση ύψους 2.5 εκατ. ευρώ».

- Έχεις σκεφτεί ήδη τον εαυτό σου με τη φανέλα του Ολυμπιακού; Τι γνωρίζεις για τους πρωταθλητές Ελλάδος;
«Ναι και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα τη φορέσω. Θέλω να παίξω σε αυτή την ομάδα. Έχω πάρει πολλές πληροφορίες για το σύλλογο. Ξέρω ότι πήρε το πρωτάθλημα και πως τη νέα σεζόν θα παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Γνωρίζω αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές και μακάρι να γίνω συμπαίκτης τους».

- Πότε πιστεύεις ότι θα έχουμε κάτι οριστικό;
« Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Εγώ είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις μου με την Βαλανσιέν. Είμαστε κοντά στην επίτευξη του στόχου μας που ήταν η παραμονή. Αν πάρω μεταγραφή και φύγω από εδώ, θέλω να έχω βοηθήσει όσο το δυνατό περισσότερο την ομάδα να σωθεί. Είμαστε πολύ κοντά στο να παραμείνουμε στην κατηγορία».

- Έχεις προτάσεις από άλλες ομάδες; Το όνομά σου έχει εμπλακεί σε μεταγραφικά σενάρια με γαλλικούς αλλά και πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.
«Δεν γνωρίζω για κάτι επίσημο, όπως από τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι με παρακολουθούν αρκετές ομάδες όμως η μόνη που έχει κάνει επίσημη πρόταση σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχω είναι ο Ολυμπιακός».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags