Facebook Pixel Παράπονο Χριστόπουλου: "Ζούμε χωρίς τη βοήθεια κανενός"!
| 2015-02-08 23:14:00

Παράπονο Χριστόπουλου: "Ζούμε χωρίς τη βοήθεια κανενός"!

Παράπονο Χριστόπουλου: "Ζούμε χωρίς τη βοήθεια κανενός"!

Ο Γιάννης Χριστόπουλος αναφέρθηκε στη σημαντική νίκη του Πλατανιά επί του Πανθρακικού, τόνισε το... παράπονο του, ενώ αποκάλυψε πως η ομάδα των Χανίων βρίσκεται κοντά σε μεταγραφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη απαραιτήτως για τη ψυχολογία, αλλά και για τη βαθμολογία. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει μόνο δύο επιθέσεις, ενώ εμείς είχαμε 19. Τα προβλήματα τραυματισμών είναι πολλά και η αλλαγή του Ιτούα που κάναμε σήμερα ήταν και αυτή αναγκαστική. Αν δείξουμε αυτό το πρόσωπο και στα υπόλοιπα 10 παιχνίδια, δε θα κινδυνέψουμε. Η παραμονή είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό. Ζούμε χωρίς τη βοήθεια κανενός και τα παιδιά κερδίζουν με την αξία τους. Υπάρχουν νεαροί παίκτες, όπως ο Γιακουμάκης και ο Αποστολόπουλος και θα στηριχτούμε εκεί".

Για τα μεταγραφικά σενάρια τόνισε: "Δεν ξέρω για μεταγραφές, αλλά υπάρχει ένας παίκτης που βρίσκεται στα Χανιά, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός επιθετικός, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω ποίος είναι, καθώς πρέπει να γίνουν κάποιες διαδικασίες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags