Facebook Pixel «Αυτήν τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα»
| 2011-05-12 22:10:00

«Αυτήν τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα»

«Αυτήν τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα»

Ο Μάκης Κατσαβάκης δήλωσε πως ο Ολυμπιακός Βόλου αδικήθηκε από το 1-2, αλλά τόνισε πως «αυτήν τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα».

Αναλυτικά:
Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ:
"Μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας, αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ με δύο περιπτώσεις που δεν έδειχναν σε τίποτα ότι μπορεί να μπει γκολ, κατάφερε και πέτυχε δύο τέρματα. Στη συνέχεια, είχαμε τις φάσεις, αλλά, δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Το ματς και να έληγε ισοπαλία εμείς θα ήμασταν και πάλι οι αδικημένοι σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα. Αυτήν τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα και όπως εξελίσσεται η κατάσταση είναι το πρώτο φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ".

Για τη συνέχεια του Ολυμπιακού Βόλου στα πλέι οφ: "Έχει ακόμη τέσσερα παιχνίδια. Ότι αιφνιδιαστήκαμε από την ΑΕΚ είναι γεγονός. Τη βοήθησε και η διαιτησία γιατί όταν είδα το πέναλτι έκρινα ότι ήταν πολύ αυστηρό. Εμείς συνεχίζουμε και πάμε για νίκη στο επόμενο παιχνίδι".

Για τη διαιτησία: "Έχουμε παράπονα από τον διαιτητή. Τα εκδηλώσαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα εκδηλώσαμε στην ανάπαυλα, αλλά, δεν μπορούμε να πούμε ότι ο ρέφερι επηρέασε το αποτέλεσμα".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags