Facebook Pixel Toυ έκανε ο Άρης... Χαλάστρα!
| 2015-02-09 20:54:00

Toυ έκανε ο Άρης... Χαλάστρα!

Toυ έκανε ο Άρης... Χαλάστρα!

Παρουσία του Άλεξ Κάλας, ο Άρης πήρε... εκδίκηση από τον Καμπανιακό για την ήττα στον πρώτο γύρο, νίκησε 2-0 (Παπαδόπουλος, Πόι) την ομάδα της Χαλάστρας και παρέμεινε σε τροχιά κορυφής

Η ομάδα του Ντομπρασίνοβιτς δεν έκανε πολύ καλή εμφάνιση αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής και αυτή που τελικά έκανε τη διαφορά.

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι έχοντας περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του. Κατάφερε, μάλιστα, χωρίς να έχει δημιουργήσει τις μεγάλες ευκαιρίες να φτάσει στο γκολ με τον Παπαδόπουλο στο 22’.

Και ενώ άπαντες περίμεναν πως το γκολ θα διώξει το άγχος από τα πόδια των παικτών του Άρη, ο Καμπανιακός βρήκε τους χώρους και έφτασε σε δύο περιπτώσεις πολύ κοντά στην ισοφάριση. Σε έναν τετ α τετ του Κουντουρά και την κεφαλιά στο δοκάρι από τον Ρακαβίνα.

Καλύτερος ο Άρης και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, δημιούργησε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς αλλά Παπαδόπουλος και Πόι αστόχησαν και κράτησαν συνάμα την αγωνία στα ύψη.

Τελικά μετά από φάση διαρκείας ο Πόι με κοντινή προβολή στο 80’ έκανε το 2-0 και εξασφάλισε για τον Άρη την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

ΑΡΗΣ (Σίνισα Ντρομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Γκίνο, Σαμαράς, Καλογέρης, Γκόλιας(63 Λιόνης), Πόι, Ν` Λουντούλου(73 Νάκας), Καπνίδης(60 Κωνσταντινίδης), Σουνάς, Παπαδόπουλος

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λεωνίδας Υφαντίδης): Κηπουρός, Κουκουλέκης, Πόπτσης(46 Χρήστου), Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος(35 Παπάζης), Υψηλός(69 Σιδηρόπουλος), Αντωνιάδης, Σαπανίδης, Κουντουράς, Προβατίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags