Facebook Pixel "Ποιο Champions League; Έτσι ...ούτε Football League"!
| 2011-05-13 00:34:00

"Ποιο Champions League; Έτσι ...ούτε Football League"!

"Ποιο Champions League; Έτσι ...ούτε Football League"!

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού εξαιτίας της πενιχρής συγκομιδής του μόλις ενός βαθμού σε δύο ματς στα πλέι-οφ. Γκρίνια στα επίσημα και την παγωμένη εξέδρα...

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στα πλέι-οφ από τη θέση του οδηγού, έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ και τρεις από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο μετά τα πρώτα δύο ματς βρίσκεται ήδη στο -2 από τον ΠΑΟΚ και το -1 από την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσφορία, τόσο στον απογοητευμένο κόσμο της ομάδας (είναι άξιο αναφοράς πως πήγαν μόνο 10.000 οπαδοί του στο ΟΑΚΑ για ένα τόσο καθοριστικό ντέρμπι) όσο και μεταξύ των "επώνυμων" φίλων του τριφυλλιού που βρέθηκαν στις θέσεις τους στα επίσημα του Σταδίου.

Τις αποδοκιμασίες του κόσμου, που "έκραξε" και κάποιους παίκτες ξεχωριστά κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά και ολόκληρη την ομάδα μετά τη λήξη του παιχνιδιού, διαδέχτηκαν οι γκρίνιες στελεχών του συλλόγου και παλιών παικτών, που δεν μπορούσαν να κρύψουν τη στεναχώρια τους για την -ακόμα μία- απογοητευτική εμφάνιση του τριφυλλιού.

"Πάλι καλά που το έβαλαν μόνοι τους, γιατί οι δικοί μας απέδειξαν πάλι ότι δεν μπορούν. Πρέπει να αλλάξουν πολλά του χρόνου, αλλά πώς;", συζητούσαν τρεις γνωστοί Παναθηναϊκοί σε πηγαδάκι μετά τη λήξη του αγώνα. "Με αυτές τις εμφανίσεις η ομάδα δεν αξίζει να πάει στο Champions League. Δεν είναι του επιπέδου μας", πρόσθεταν, ενώ η κουβέντα που αλίευσε ο σκύλος έληξε ως εξής: "Δεν είναι δυνατόν να έχουμε έναν βαθμό μετά από δύο ματς. Και πάλι καλά, δηλαδή, γιατί αν δεν έκανε την απόκρουση ο Τζόρβας και δεν το έχανε μόνος του ο Καφές στο τέλος, τώρα δεν θα είχαμε ούτε πόντο". Απογοήτευση υπήρχε όμως και για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος έκανε αρκετά λάθη στην τακτική, ενώ καθυστέρησε να προχωρήσει σε αλλαγές.

Φυσικά, πέρα από την ...ενδοοικογενειακή γκρίνια των "επώνυμων", τη δυσαρέσκειά τους εξέφραζαν με τη συνθήματά τους και οι λιγοστοί οπαδοί που ανηφόρισαν στο ΟΑΚΑ με την ελπίδα να δουν επιτέλους έναν βελτιωμένο Παναθηναϊκό. Ωστόσο, μετά το ντέρμπι της 19ης Φεβρουαρίου με τον Παναθηναϊκό, μόνο οι φανέλες τους θυμίζουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Από την ημερήσια διάταξη των συνθημάτων, δεν μπορούσαν να λείψουν οι μέτοχοι της ΠΑΕ, ούτε βέβαια και οι παίκτες. Πρώτος τα… άκουσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές με το γνωστό «άμα δεν μπορείτε να πάτε να γ…».

Βέβαια, δεν γλίτωσαν οι υπόλοιποι της πολυμετοχικότητας, καθώς λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακούστηκε από την εξέδρα των οργανωμένων το: «συνένοχοι είστε όλοι σε αυτή την ιστορία». Δεν έμειναν όμως μόνο σε αυτό, αλλά μίλησαν και με… ονόματα: «Πατέρα και Βγενόπουλε και Γιαννακοπουλαίοι βάλτε λεφτά ή φύγετε μας πρήξατε τα πέη», ήταν το σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα και το οποίο έκανε έξαλλο τον Θανάση Γιαννακόπουλο που παρακολούθησε το ματς από τα επίσημα του ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Χ"αμένες οι ευκαιρίες, χαμένοι κι οι βαθμοί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βολ-όδερναν και ...Βόλ-εψαν τον ΠΑΟΚ!

"Γιούχα" για παίκτες και Τζίγγερ!

Έφυγε σιωπηλός ο Θανάσης

Τα… άκουσε για Καραϊσκάκη και Ριζούπολη ο Γιαννακόπουλος

Η «μάχη» στο ΟΑΚΑ! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΠΑΟ, ΑΕΚ είσαι;



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags