Facebook Pixel ΣΟΚ: Στούκαρε στην παραλιακή γνωστός άσος!
| 2015-02-12 10:00:00

ΣΟΚ: Στούκαρε στην παραλιακή γνωστός άσος!

ΣΟΚ: Στούκαρε στην παραλιακή γνωστός άσος!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ομάδας της Σούπερ Λιγκ είχε μαζί του Άγιο - Φωτογραφίες που σοκάρουν!

Καμιά φορά, εκεί που δεν το περιμένεις, γίνεται μία στραβή τιμονιά στον δρόμο και έρχονται τα πάνω - κάτω!

Ευτυχώς για τον Τσίμο Ναβάρο της Καλλονής, περί του οποίου ο λόγος, δεν συνέβη τίποτα αρνητικό με το τρακάρισμα!

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το τοπικό Μέσο "sportlesvos.gr", το τροχαίο ατύχημα... συνέβη χθες το βράδυ στην παραλιακή οδό, με κατεύθυνση προς την Παναγιούδα! Ευτυχώς, τόσο εκείνος που οδηγούσε, όσο και ένα ακόμα άτομο που επέβαινε στο αυτοκίνητο, είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ισπανός μέσος της ομάδας Καλλονής κινούνταν γύρω στις 9 το βράδυ από Μυτιλήνη προς Παναγιούδα, όταν λίγο μετά το πεδίο βολής στον Καρά Τεπέ έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του οχήματός του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε πάνω σε πέτρινο τοίχο. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, καθώς και ο συνεπιβάτης του, στάθηκαν ιδιαιτέρως τυχεροί μέσα στην ατυχία τους, αφού εκείνη τη στιγμή δεν ερχόταν άλλο αυτοκίνητο από την αντίθετη κατεύθυνση. Κατά την πρόσκρουση στον τοίχο άνοιξαν οι αερόσακοι, ενώ παράλληλα ανακόπηκε η πορεία του οχήματος, το οποίο κυριολεκτικά κρεμάστηκε μεταξύ πεζοδρομίου και μιας παράπλευρης έκτασης, που βρίσκεται σχεδόν τρία μέτρα κάτω από το δρόμο!

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα η Τροχαία και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που έβγαλαν σώους τους δύο επιβαίνοντες από το όχημα, μεταφέροντάς τους στο "Βοστάνειο" Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Ευτυχώς και οι δύο τη γλίτωσαν με επιπόλαιες εκδορές και φαίνεται πως είχαν... Άγιο, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, αφού η σύγκρουση ήταν σφοδρή, μετατρέποντας το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου σε μια άμορφη μάζα σιδηρικών!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags