Facebook Pixel Γύρισε και ο Βασσάρας!
| 2015-02-12 19:41:00

Γύρισε και ο Βασσάρας!

Γύρισε και ο Βασσάρας!

Πέρα από την πρόσληψη του Σέρχιο Μαρκαριάν στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας, η ΕΠΟ ανακοίνωσε και στην επιστροφή του Κύρου Βασσάρα στα πεπραγμένα της ελληνικής διαιτησίας σύμφωνα με το ΔΣ της Πέμπτης (12/2).

Πιο συγκεκριμένα, το ΔΣ δέχθηκε ομόφωνα την εισήγηση του Γιώργου Καραγκούνη για τον διάδοχο του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της "γαλανόλευκης", με τον Ουρουγουανό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015, και θα έχει ως συνεργάτες τους Νίκο Κωστένογλου και Ρόναλντ Μαρσενάρος.

Παράλληλα, επικύρωσε την επιστροφή του Κύρου Βασσάρα, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει το SoccerPlus από το βράδυ της Τετάρτης (11/2).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

"Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το ΔΣ της ΕΠΟ αποφάσισε μεταξύ άλλων:

Να αναθέσει ομόφωνα, κατόπιν εισήγησης του κ. Καραγκούνη, καθήκοντα προπονητή της Εθνικής Ανδρών στον κ. Σέρχιο Μαρκαριάν.

Το συμβόλαιο που πρόκειται να υπογραφεί με τον Ουρουγουανό τεχνικό θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015 και θα επεκταθεί μέχρι τον Ιούλιο του 2016 σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Συνεργάτες του κ. Μαρκαριάν θα είναι ο κ. Νίκος Κωστένογλου και ο κ. Ρόλαντ Μαρσενάρο.

Να αναθέσει στον κ. Κύρο Βασσάρα τη θέση του υπεύθυνου ανάπτυξης διαιτησίας".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags