Facebook Pixel Ομαλό διαζύγιο με Ντάλας, μέσω UEFA, σκέφτονται στην ΕΠΟ...
| 2015-02-13 21:40:00

Ομαλό διαζύγιο με Ντάλας, μέσω UEFA, σκέφτονται στην ΕΠΟ...

Ομαλό διαζύγιο με Ντάλας, μέσω UEFA, σκέφτονται στην ΕΠΟ...

Η επιστροφή του Κύρου Βασάρα σε ρόλο υπεύθυνου ανάπτυξης διαιτησίας ενδέχεται να "προκαλέσει" την οριστική αποχώρηση του Χιου Ντάλας.

Ο Σκωτσέζος που ήρθε το καλοκαίρι στην Ελλάδα με σκοπό, όπως έλεγε τότε η ΕΠΟ, να βοηθήσει την διαιτησία ως επικεφαλής των Super League και Football League, μέσα σε λίγους μήνες αποκαθηλώθηκε και περιορίστηκε στο να παρίσταται στα τεστ φυσικής κατάστασης των διαιτητών και να συμμετέχει στην εκπαίδευσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, στο προ-συμβούλιο της Πέμπτης (12/2) τέθηκε ακροθιγώς το θέμα της οριστικής λήξης της συνεργασίας της ΕΠΟ με τον Χιου Ντάλας.

Ομως, επειδή πρόκειται για πρόσωπο που βρίσκεται ψηλά στην ιεραρχία της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, ειπώθηκε ότι θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις με την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ώστε να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση και το διαζύγιο να είναι ομαλό.

Επίσης, ειπώθηκε ότι ο Ντάλας έχει συνεργασία σε θέματα διαιτησίας και με την ομοσπονδία του Ισραήλ.

Παρότι απόφαση δεν ελήφθη και η συζήτηση ήταν περιορισμένης διάρκειας, όλα δείχνουν ότι η ΕΠΟ αναζητά φόρμουλα για την λύση της συνεργασίας με τον Σκωτσέζο.

Πηγή: soccerplus.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags