Facebook Pixel "Αυτή η ΑΕΚ δεν έχει ταβάνι"!
| 2015-02-14 18:13:00

"Αυτή η ΑΕΚ δεν έχει ταβάνι"!

"Αυτή η ΑΕΚ δεν έχει ταβάνι"!

Τρία χαρακτηριστικά πρέπει να έχει η ΑΕΚ στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό προκειμένου να πάρει την πρόκριση: αποφασιστικότητα, συγκέντρωση, πάθος, σύμφωνα με τον Μιχάλη Μπακάκη. Ο δεξιός μπακ της Ένωσης μιλώντας στη Real News αναφέρθηκε στον επαναληπτικό, ενώ υπογράμμισε πως αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πως μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να παραμείνει σεμνός μετά από μια τέτοια επιτυχία;

«Σίγουρα η ψυχολογία μας ανέβηκε, είναι σημαντική η εμφάνιση και το αποτέλεσμα, όμως οφείλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να αφοσιωθούμε στο ματς με τον Αχαρναϊκό για το πρωτάθλημα, που είναι ο πρώτος μας στόχος».

Σας ντόπαρε ψυχολογικά η ενδεκάδα που παρέταξε ο αντίπαλος προπονητής; Σαν να σας υποτίμησε.

«Δεν το κοιτάξαμε καθόλου αυτό. Μέλημά μας ήταν να μπούμε δυνατά στον αγώνα και να βγάλουμε όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Το ίδιο θα παίζαμε και αν είχαμε άλλους να αντιμετωπίσουμε, όπως φάνηκε και στην επανάληψη».

Ένιωσες στα αγωνιστικά τετραγωνικά ότι είστε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό;

«Αυτό είναι θεωρητικό. Υπήρχαν στιγμές στο παιχνίδι που ναι, ήμασταν καλύτεροι, είχαμε κατοχή της μπάλας και ευκαιρίες, όμως και ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε. Το θέμα είναι ότι αγωνιστήκαμε κόντρα στον πρωταθλητή και όλη η Ελλάδα είδε ότι τον κοιτάξαμε στα μάτια και σταθήκαμε άξια απέναντι του».

Έπαιξε έδρα, λες, ο ρέφερι και αν φοβάσαι κάτι ανάλογο στη ρεβάνς.

«Δεν ασχολούμαστε με τους διαιτητές. Το μόνο που πρέπει να φροντίζουμε κάθε φορά που μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο είναι να παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και σε κάθε ευκαιρία να αποδεικνύουμε ποιοι είμαστε».

Το κλειδί της πρόκρισης στη ρεβάνς είναι...

«... Να μπούμε στο γήπεδο το ίδιο αποφασισμένοι, παθιασμένοι και συγκεντρωμένοι».

Και πρωτάθλημα και Κύπελλο;

«Εννοείται. Φυσικά πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, να επιστρέψει η ομάδα εκεί όπου ανήκει, αλλά και το Κύπελλο μας ενδιαφέρει πολύ. Θα είναι ένα όνειρο να κατακτήσουμε και τα δύο, αν και όπως είπα, πρώτα βλέπουμε το πρωτάθλημα. Το Κύπελλο είναι το κερασάκι στην τούρτα».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;

«Ότι εμείς σε κάθε αγώνα, είτε φιλικό, είτε επίσημο, δίνουμε και θα δίνουμε το 100% του εαυτού μας. Την τιμάμε τη φανέλα με τον δικέφαλο αετό, γιατί αντιπροσωπεύει μια ομάδα με ιστορία και ιδανικά».

Τελικά η ΑΕΚ έρχεται ή ήρθε;

«Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος».

Εσύ τι πιστεύεις;
«Πως η ΑΕΚ δεν έχει ταβάνι. Πως θα παίζουμε όλο και καλύτερα και ο κόσμος θα καταλάβει πότε η ομάδα ήρθε και πότε θα πρέπει να την φοβούνται». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags