Facebook Pixel Το ήθελε και το πήρε η Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-02-14 21:58:00

Το ήθελε και το πήρε η Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ήθελε και το πήρε η Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" της Λα Κορούνια με 2-0

Η Λα Κορούνια έχασε τεράστια ευκαιρία στο 6’ με τον Ριέρα, για να «απαντήσει» η Ρεάλ στο 12’ με δοκάρι του Κριστιάνο Ρονάλντο και στο 18’ με νέο δοκάρι του Μπέιλ. Στο 20’ ο Μπενζεμά έχασε εξ επαφής το… άχαστο και τρία λεπτά αργότερα, ο Ίσκο με πλασέ από το ύψος της περιοχής, άνοιξε το σκορ για τη «βασίλισσα», αφού είχε προηγηθεί χαμένη ευκαιρία του Ρονάλντο στο ξεκίνημα της φάσης. Μετά το γκολ, ο ρυθμός έπεσε, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49’, η Λα Κορούνια είχε δοκάρι με τον Μπόρχες και στη συνέχεια της φάσης, ο Κασίγιας έδιωξε εντυπωσιακά το πλασέ του Ριέρα. Η Ρεάλ δεν μπήκε καλά στην επανάληψη και «έπαιζε με τη φωτιά». Τελικά, τη λύση έδωσε στο 73’ ο Μπενζεμά, που έκανε το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η «βασίλισσα» επέστρεψε στις επιτυχίες, αφήνοντας πίσω την «τεσσάρα» από τη συμπολίτισσα Ατλέτικο και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags