Facebook Pixel Ο Σάββας Θεοδωρίδης και η... Δούκισσα!
| 2015-02-16 21:17:00

Ο Σάββας Θεοδωρίδης και η... Δούκισσα!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης και η... Δούκισσα!

Τι σχέση μπορεί να έχουν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την κουκλάρα Νομικού που είναι παρουσιάστρια – μοντέλο; Διαβάστε στο θέμα του SportDog...

Η Δούκισσα Νομικού είναι εδώ και καιρό μαζί με τον 35χρονο επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη και μάλιστα το Σάββατο επίσημοποίησε κατά κάποιο τρόπο τη σχέση της, δημοσιοποιώντας για πρώτη φορά στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία με τον αγαπημένο της γράφοντας πόσο πολύ ερωτευμένοι είναι!

Ο Δημήτρης είναι γιος της Ελένης Κόκαλη, από τον πρώτο της γάμο με τον Σάββα Θεοδωρίδη,
οπότε ουσιαστικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι... πεθερός της Δούκισσας!

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Tuffs της Βοστώνης, ενώ είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών. 

Από εκεί και πέρα, όπως διαβάσαμε στο tlife.gr, είναι από τους στενούς συνεργάτες του Σωκράτη Κόκκαλη και το Σεμπτέμβριο του 2008 έγινε διευθυντής  σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μετά αναβαθμίστηκε σε διευθυντή αθλητικής ανάπτυξης.

Από τον Ιανουάριου του 2014 είναι αντιπρόεδρος της Β΄ Αντιπρόεδρος της εταιρείας Ιntrakat . Διαβάζουμε στο επίσημο site της εταιρείας

"Δημήτριος Σ. Θεοδωρίδης, Β’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος

 
O κ. Θεοδωρίδης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης. Διετέλεσε Αθλητικός Διεθυντής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εργάστηκε στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Αγορών της INTRALOT. Από το Μάρτιο 2012 είναι Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT ενώ το Ιανουάριο του 2014 ορίστηκε Β’Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της."


Είναι φανατικός Ολυμπιακός και αυτοί που τον γνωρίζουν, λένε ότι είναι ήρεμος, δε χάνει εύκολα την ψυχραιμία του ενώ είναι ιδιαίτερα ευγενικός.



Η Δούκισσα και ο Δημήτρης γνωρίστηκαν το καλοκαίρι και σιγά σιγά η αναπτύχθηκε το ειδύλλιο. Η όμορφη παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να μιλάει για τις σχέσεις της, προτιμά να κρατάει διακριτική στάση αλλά αυτή τη φορά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δημοσίευσε τη φωτογραφία με τον αγαπημένο της  δείχνοντας πόσο ερωτευμένοι είναι οι δυο τους!


"Yeaaaap in love ! Χρόνια πολλά! ️ #GiortazoumeKatheMera #love #passion #happiness"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags