Facebook Pixel Θα αρπάξει παίκτη από τον Ολυμπιακό;
| 2015-02-17 11:30:00

Θα αρπάξει παίκτη από τον Ολυμπιακό;

Θα αρπάξει παίκτη από τον Ολυμπιακό;

Ποιον ποδοσφαιριστή φέρεται να έχει βάλει στο "στόχαστρο" ο Παναθηναϊκός εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου; Διάβαστε τι λένε πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί ακόμα να απέχουμε πολύ από την έναρξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο ήδη κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια που αφορούν υποψήφιους στόχους των μεγάλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Ένα από αυτά που ακούγονται τις τελευταίες μέρες φέρεται να εμπλέκει τους δύο "αιωνίους", Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ άμεση σχέση έχει ο ΠΑΟΚ, χωρίς πάντως να μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη της υπόθεσης. Περί τίνος πρόκειται;

Πριν από μία εβδομάδα, ο SportDog σάς αποκάλυψε την πιθανότητα οι Ερυθρόλευκοι να ενδιαφέρονται για τον Γιώργο Κατσικά. Οι πληροφορίες του Σκύλου ανέφεραν ότι άνθρωπος της πιάτσας ενημέρωσε τον Ιβάν Σαββίδη ότι Έλληνας στόπερ μπορεί να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Πειραιά και πως αυτός είναι ο λόγος που δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του.

Την περασμένη Κυριακή και μετά το παιχνίδι Ατρόμητος - ΠΑΟΚ, ο Άγγελος Αναστασιάδης αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο 24χρονος στόπερ έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα και γι΄ αυτό θα μείνει εκτός πλάνων μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι φήμες ότι μπορεί ο παίκτης να έχει κλείσει σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα φούντωσαν και πάλι, δίχως ωστόσο να αποκαλύπτεται ο επόμενος σταθμός του ποδοσφαιριστή.

Μία ημέρα μετά τη δήλωση του προπονητή του ΠΑΟΚ, χθες τη Δευτέρα, η εφημερίδα Metrosport, στην ηλεκτρονική της έκδοση, αποκάλυψε ενδιαφέρον του ...Παναθηναϊκού για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ! Οι Πράσινοι παρουσιάζονται να εξετάζουν τον παίκτη από τη στιγμή που είναι αβέβαιη η παραμονή του Γκόρντον Σίλντενφελντ το καλοκαίρι και ο Στάθης Ταυλαρίδης βαδίζει στα 35.

Είναι, λοιπόν, πολύ πιθανό, αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, από τον Παναθηναϊκό να επιδιώξουν να μπουν σφήνα στον Ολυμπιακό για τον στόπερ του ΠΑΟΚ. Να τρέξουν, δηλαδή, να αρπάξουν τον παίκτη πριν υπογράψει στους Πειραιώτες. Όλα αυτά, βέβαια, σε θεωρητική βάση. Γιατί το μόνο σίγουρο στην παρούσα φάση είναι ότι ο Κατσικάς δε θα μείνει στον Δικέφαλο και πως με το τέλος της χρονιάς θα αλλάξει ομάδα.

ΠΟΙΟ θα είναι το next big deal του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παζάρι; Το αποκλειστικό θέμα   ΕΔΩ

 

  

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags