Facebook Pixel Χαμηλοί τόνοι από Μάρκεβιτς
| 2015-02-20 00:42:00

Χαμηλοί τόνοι από Μάρκεβιτς

Χαμηλοί τόνοι από Μάρκεβιτς

Ο τεχνικός της Ντνίπρο, Μίρον Μάρκεβιτς, παρά το 2-0 απέφυγε τις θριαμβολογίες, λέγοντας οτι "το 2-0 δεν μας εγγυάται την πρόκριση"

"Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν σου εγγυάται τίποτα. Έτσι κι εμάς το 2-0 δεν μας εγγυάται την πρόκριση. Έχουμε ένα προβάδισμα δύο γκολ, αλλά πρέπει να δούμε πώς θα το υπερασπιστούμε. Έχοντας ήδη αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ξέρω τι ατμόσφαιρα υπάρχει στο γήπεδό του και τι θα συναντήσουμε στη ρεβάνς. Στην έδρα του ο Ολυμπιακός παίζει πολύ επιθετικά", δήλωσε αρχικά για την αναμέτρηση ο τεχνικός των Ουκρανών, και συνέχισε:

"Είναι το πρώτο μας παιχνίδι μετά τη διακοπή και αντιμετωπίζαμε μια καλή ομάδα που έχει ρυθμό, όπως ο Ολυμπιακός. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι το τέλος. Δεν είμαι, πάντως, ικανοποιημένος από την ποιότητα του παιχνιδιού μας και πρέπει να δουλέψουμε. Πιστεύω πως μέχρι τον επαναληπτικό θα είμαστε έτοιμοι. Πίστεψα στη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο. Τα δύο γρήγορα γκολ μάς βοήθησαν.

Περιμέναμε πως ο Ολυμπιακός στο τέλος του αγώνα θα βγει μπροστά για να σκοράρει, αλλά αυτό μας έδινε τη δυνατότητα να παίξουμε με αντεπιθέσεις. Κάποιες αντεπιθέσεις έγιναν με καλές προϋποθέσεις, αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα".

Για την τελευταία φάση στον αγώνα όπου ο Μήτρογλου σκόραρε αλλά ο διαιτητής υπέδειξε επιθετικό φάουλ εις βάρος του, είπε: "Ευτυχώς το γκολ του Μήτρογλου ακυρώθηκε, αλλά κι εμείς φταίμε που επιτρέψαμε να γίνει μια τέτοια φάση στην περιοχή μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags