Facebook Pixel Βούρος για Ηρακλή, διαφάνεια και γήπεδο στην ΑΕΚ
| 2011-05-13 17:50:00

Βούρος για Ηρακλή, διαφάνεια και γήπεδο στην ΑΕΚ

Βούρος για Ηρακλή, διαφάνεια και γήπεδο στην ΑΕΚ

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Βούρος μίλησε για την συζήτηση που έγινε στην Βουλή για τον Ηρακλή και τις αδειοδοτήσεις, αλλά και για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέφεια.
 

Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης Βούρος δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Οι Βουλευτές δεν ζητήσαμε να σωθεί ο Ηρακλής. Ίση μεταχείριση ζητάμε. Να ανοίξουν και οι υπόλοιποι φάκελοι θέλουμε επειδή το ποδόσφαιρο πάσχει από ασθένειες, σε κάθε του συναλλαγή. Πάντα κάτι κρύβεται από πίσω, και αυτό δεν είναι τυχαίο. Υπάρχει διαφθορά. Ωραίο είναι το αυτοδιοίκητο που θέλει το ποδόσφαιρο, αλλά αυτά ισχύουν σε μια ευνομούμενη κοινωνία, που εμείς δεν έχουμε».

Και συμπλήρωσε: «Εσείς, οι δημοσιογράφοι έχετε κάθε λόγο να ψάχνετε το θέμα, όπως κι εμείς όμως. Υπάρχουν άλλωστε αντιδράσεις του κόσμου. Ο Ηρακλής κατέθεσε στοιχεία που αφορούν άλλες ομάδες, δεν γίνεται να μην ζητήσουμε να εξεταστούν οι φάκελοι. Για αυτό το λόγο πρέπει να υπάρχει διαφάνεια. Αν υπάρχουν άλλες ΠΑΕ που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, να “βγει” στο φως της δημοσιότητας. Εμείς, ως πολιτικοί θέλουμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο και αυτό επιδιώκουμε. Πρέπει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο να βγάλουμε το άθλημα από την κινούμενη άμμο που έχει πέσει, για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα».

Ο πολιτικός του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε και την αισιοδοξία του για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Φυσικά και υπάρχει ελπίδα. Έχουμε ένα φάκελο που περιφρουρείτε από κάθε πλευρά. Ίσως οι διαδικασίες άργησαν λίγο, αλλά σκοπός μας ήταν να αποκρούσουμε κάθε πιθανή καταγγελία στο ΣΤΕ ή οπουδήποτε άλλου. Έχουμε τη συγκατάθεση του Δήμου, το εμπόδιο για το μετρό στη λεωφόρο Δεκελείας ξεπεράστηκε, υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη των πολιτών οπού έχει συσταθεί μια συντονιστική επιτροπή για το ζήτημα μια και όλη η περιοχή έχει πέσει εμπορικά. Όλα συνηγορούν, πως το θέμα θα προχωρήσει. Φυσικά, δεν αιθεροβατούμε πως θα φτιάξουμε γήπεδο 50.000 θέσεων σε έναν… κλειστό χώρο».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Βούρος ερωτήθηκε για το αν υπάρχουν χρήματα για να γίνει το έργο;

Έχει απαντήσει ο Αδαμίδης πάνω σε αυτό. Εγώ αυτό που έπρεπε να κάνω, το έκανα. Έσπρωξα το θέμα στη Βουλή και έτρεξα όλα τα ζητήματα που με αφορούν. Δεν είναι δική μου δουλειά να ασχολούμαι με αυτό. Αλλά νομίζω, όπως και ο κύριος Αδαμίδης έχει δηλώσει, υπάρχουν χρήματα. Όλοι θα συνεισφέρουν, ακόμη και οι πρώην μέτοχοι. Κάθε φίλος της ΑΕΚ το θέλει αυτό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags