Facebook Pixel «Δεμένη ομάδα με εξαιρετικούς χαρακτήρες»
| 2011-05-13 18:13:00

«Δεμένη ομάδα με εξαιρετικούς χαρακτήρες»

«Δεμένη ομάδα με εξαιρετικούς χαρακτήρες»

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ κλήθηκε να σχολιάσει το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, αλλά και το τελευταίο επεισόδιο μεταξύ του Τζιμπρίλ Σισέ και του Γιώργου Καραγκούνη.
 

Ο Γάλλος άσος μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ διέψευσε πως υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα λέγοντας: «Όχι σε καμία περίπτωση. Αυτή η ομάδα είναι πολύ δεμένη, με εξαιρετικούς χαρακτήρες. Βέβαια, μερικές φορές συμβαίνουν περιστατικά γιατί υπάρχει μεγάλη πίεση και οι άνθρωποι βγάζουν νεύρα. Αλλά αλήθεια είμαστε καλά μεταξύ μας».

Όσον αφορά το ματς με την ΑΕΚ; «Είμαστε απογοητευμένοι, γιατί περιμέναμε τους τρεις βαθμούς. Όμως πρέπει να είμαστε θετικοί, γιατί παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Να το κρατήσουμε στη σκέψη μας και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι», ενώ σχετικά με το γεγονός οτι οι “πράσινοι” ξεκίνησαν 1οι τα πλέι οφ και έχουν πέσει 3οι είπε: «Θα δούμε στο τέλος. Μόνο στο τέλος θα ξέρουμε πόσους βαθμούς έχουμε συγκεντρώσει και αν θα συμμετάσχουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου, λέγοντας: «Θα είναι δύσκολο. Όπως τα εναπομείναντα τέσσερα θα είναι δύσκολα για κάθε ομάδα. Δεν έχουμε κάνει την καλύτερη αρχή, αλλά με την ΑΕΚ παίξαμε καλά. Είδα δύναμη και ενότητα στην ομάδα, εμπιστοσύνη και σκληρό μέταλλο. Πρέπει να τα διατηρήσουμε μέχρι το τέλος των πλέι οφ, γιατί τα έχουμε ανάγκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags