Facebook Pixel Γεωργίου speaking:"Το υλικό του Ολυμπιακού είναι της πλάκας"!
Ποδόσφαιρο
| 2015-02-20 19:29:00

Γεωργίου speaking:"Το υλικό του Ολυμπιακού είναι της πλάκας"!

Γεωργίου speaking:"Το υλικό του Ολυμπιακού είναι της πλάκας"!

Στο 1-1 με την ΑΕΚ υπήρχε το άλλοθι ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε με 8 αναπληρωματικούς και γι’αυτό έλεγαν, δεν ήταν καλός... Διαβάστε απολαυστικό Γιώργο Γεωργίου για το Ντνίπρο-Ολυμπιακός!

Και ρωτάω, εγώ, τώρα. Χθες, δηλαδή, στο Κίεβο που έπαιξε υπερπλήρης, γιατί δεν ήταν ούτε καν υποφερτός; Απλή η απάντηση: Διότι το υλικό που έχει είναι της πλάκας. Οι περισσότεροι παίκτες είναι στην κυριολεξία μέτριοι και το ρόστερ που έχει φέτος, ίσως είναι το χειρότερο των τελευταίων 15 ετών. Ας σταματήσει, λοιπόν, αυτό το παραμύθι, ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει φοβερές μεταγραφές και έχει φέρει παικτάρες. Οσο συνεχίζεται αυτό το παραμύθι, ο Ολυμπιακός δεν θα προσφέρει την ποιότητα και το θέαμα που λαχταρούν να δουν οι οπαδοί του.

Πέρα όμως από τους μέτριους παίκτες φάνηκε χθες καθαρά ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ούτε και προπονητή. Ενα ποδόσφαιρο άναρχο και άτακτο, χωρίς πλάνο, χωρίς σύστημα και ταχτική. Δεν επιτρέπεται να μην έχει η ομάδα καθόλου αυτοματισμούς, έστω κάποιους υποφερτούς συνδυασμούς, που θα έχουν δουλευτεί στις καθημερινές προπονήσεις του Ρέντη. Ο κάθε παίκτης έκανε του κεφαλιού του και όλα ήταν αφημένα στην τύχη και την σύμπτωση. Η άμυνα είχε κάτι τρύπες, νααα, τα χαφ ήταν και πάλι ανύπαρκτα και η επίθεση ήταν πιο χλωμή και από τον ίκτερο. Μηδέν απειλή, ρε, παιδί μου... Μηδέν απειλή.

Και τελικά, ποιος είχε δίκιο; Ο Αφελάϊ ή, ο Μίτσελ; Ο Ντοσεβϊ ή, ο Μίτσελ; Ο Ντουρμάζ ή ο Μισέλ; Ο Μήτρογλου ή, ο Μισέλ; Αυτοί δεν έφαγαν τον Ισπανό από τον πάγκο; Εγώ δεν είμαι υπέρ του Μισέλ, όμως, απλά ρωτάω. Μέχρι τώρα ο Περέϊρα, τι παραπάνω έχει δείξει από τον Μισέλ;

P.S. Το ότι ο διαιτητής ακύρωσε στο τέλος το καθαρό γκολ του Ολυμπιακού, δεν αμβλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις από την τραγική εικόνα που έδειξε η ομάδα. Το γκολ ήταν πράγματι πεντακάθαρο. Ε, και λοιπόν; Εκεί θα μείνουμε τώρα;

Πηγή: real.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags