Facebook Pixel «Τα μισά από τα μισά και πολλά σου είναι…»
| 2011-05-13 20:09:00

«Τα μισά από τα μισά και πολλά σου είναι…»

«Τα μισά από τα μισά και πολλά σου είναι…»

Τα μισά λεφτά από όσα είχε ζητήσει στο προηγούμενο ραντεβού αντιπρότεινε ο Πάρντο στον Ολυμπιακό, όμως οι Πειραιώτες είχαν συγκεκριμένο «ταβάνι». Τι ειπώθηκε στην συνάντηση με Μαθία.
 

Παρελθόν αποτελεί πλέον ο Ούρκο Πάρντο από τον Ολυμπιακό, καθώς όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, υπήρξε σημαντική διαφορά στο οικονομικό στην συνάντηση που είχε σήμερα με τον Εντουάρντο Μαθία.

Ο Βελγοισπανός πορτιέρο δεν ζήτησε τα… τρελά λεφτά που είχε ζητήσει την προηγούμενη φορά, δηλαδή 1 εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, αλλά 550.000. Μάλιστα, στην συνομιλία του με τον Μαθία ανέφερε πως «δεν είναι και κάτι υπερβολικό. Έκανα μία καλή χρονιά και νομίζω πως αξίζω να πάρω αυτά τα χρήματα. Θέλω να μείνω στην ομάδα».

Από την πλευρά του όμως ο τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών δεν… άκουγε τίποτα. Η πρόταση που του μετέφερε ήταν 300.000 ευρώ συν υψηλά μπόνους. Μάλιστα, ο Μαθία του αποκάλυψε πως: «Το συμβόλαιο που σου προσφέρουμε είναι πολύ καλό. Πρέπει να το δεχθείς αν θέλεις να μείνεις. Δεν πρόκειται να ανέβει παραπάνω η προσφορά μας. Και για να ξέρεις, αρχικά η ομάδα ήθελε να σου προσφέρει συμβόλαιο 250.000».

Από την εξέλιξη της συζήτησης και οι δύο άνδρες κατάλαβαν ότι δεν είναι δυνατόν να βρεθεί η «χρυσή τομή» και για αυτό στο τέλος ο Μαθία του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετάνιωσε κατά το… ήμισυ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags