Facebook Pixel «Μακάρι να γυρίσει ο Καστίγιο»
| 2011-05-13 21:01:00

«Μακάρι να γυρίσει ο Καστίγιο»

«Μακάρι να γυρίσει ο Καστίγιο»

Την ευχή του να έχει αίσιο τέλος το θέμα της παραμονής του Νέρι Καστίγιο στον Άρη, εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με την Ξάνθη.

Όσον αφορά στις εισηγήσεις του για το «χτίσιμο» της ομάδας, τόνισε ότι την Τρίτη θα παραδώσει την έκθεση του.

Το παιχνίδι αυτό έγινε για τον Αντεφέμι και ας είναι αιωνία η μνήμη του. Αυτό που του συνέβη είναι από αυτά που μας συγκλονίζουνε αφού ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου έφυγε από κοντά μας", τόνισε αρχικά Τσιώλης.

Για το νέο αίμα του Άρη υποστήριξε: "Θα πρέπει να δώσουμε προσοχή και βαρύτητα στα νέα παιδιά γιατί το αξίζουνε. Τα υπόλοιπα παιδιά κάνανε ένα ακόμη παιχνίδι με την μεταβατική περίοδος να μην πρέπει να είναι πάνω από 35-38 μέρες.

Η ομάδα θα κοιτάξει να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην νέα περίοδο», ενώ για την συμμετοχή των νεαρών ποδοσφαιριστών είπε: «Δεν βάζουμε στον Άρη να παίξει κάποιος που δεν έχει την ικανότητα. Όλοι τους έχουνε τσεκαριστεί. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και γενικά από την ομάδα. Το ζητούμενο όμως σε μία ομάδα είναι να έχουμε ισορροπία και όχι έξι στόπερ και έναν αριστερό μπακ".

Σχετικά με τις εισηγήσεις του για την νέα αγωνιστική περίοδο δήλωσε: "Την Τρίτη θα δώσω στην διοίκηση την έκθεσή μου για τα παιδιά που είναι να φύγουνε και να αποκτηθούνε», ενώ σε ερώτηση για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ρονάλντο Γκιάρο ξεκαθάρισε: «Το θέμα του Γκιάρο τιμής ένεκεν το αφήνω στην διάθεση του παίκτη. Η διοίκηση πληρώνει με μένα να μην έχω πρόβλημα να τον έχω στο ρόστερ μου. Είναι ένα κόσμημα για το ποδόσφαιρο αφού διδάσκει ήθος και αυτό είναι σημαντικό".

Κι όσο για την ενδεχόμενη παραμονή του Νέρι Καστίγιο αποκάλυψε: "Ο Καστίγιο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι επιθυμεί να συνεχίσει την συνεργασία και με τον Άρη και μαζί μου. Μακάρι να γυρίσει. Εμείς τον περιμένουμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags