Facebook Pixel Τότε γιατί τον σεντράρατε;
| 2011-01-07 19:09:00

Τότε γιατί τον σεντράρατε;

Τότε γιατί τον σεντράρατε;

"Δεν τσακώθηκαν"! Η ΑΕΚ «μαζεύει» την έκταση του επεισοδίου Τζιμπούρ-Χιμένεθ και προκαλεί ερωτηματικά. Αν δεν έγινε ο καυγάς, γιατί ξεκατινιάζονται; Ψάχνονται για συμβιβασμό;

Το σήριαλ με τον Ραφίκ Τζιμπούρ συνεχίζεται, καθώς πριν από λίγο μίλησαν στον ραδιοφωνικό σταθμό «sentra103.3» τόσο ο δικηγόρος της ΑΕΚ όσο και ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή.

Το ενδιαφέρον όμως από τα όσα είπαν είναι στον τρόπο που προσέγγισε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Χάρης Γρηγορίου, το επεισόδιο που έγινε ανάμεσα στον Τζιμπούρ και τον Χιμένεθ.

«Όλα ξεκίνησαν από μία ομιλία του Χιμένεθ. Ομιλία που περιελάμβανε συστάσεις και υποδείξεις. Γενικώς, όχι σε κάποιον ποδοσφαιριστή συγκεκριμένα. Εκεί σηκώνεται πάνω ο Τζιμπούρ, τον διακόπτει και του ζητάει να αναφέρεται συγκεκριμένα σε πολύ έντονο ύφος και κουνώντας επιδεικτικά το χέρι του. Αυτό είναι το συμβάν», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε σχολιάζοντας τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες: «Δεν φτάσαμε σε αυτό το σημείο ευτυχώς. Το «Έλα έξω να λογαριαστούμε» δεν ισχύει».

Και συνέχισε για την σημερινή απολογία του «τρομοκράτη»: «Ο Τζιμπούρ προσπαθεί να σπιλώσει τιμές και υπολήψεις. Στην ομάδα είναι σε έξαλλη κατάσταση με όσες κακοήθειες έχουν ειπωθεί για τον πρόεδρο και τον Χιμένεθ, όπως για τα περί ‘κατασκευής του επεισοδίου’ από τον προπονητή της ομάδας».

Πάντως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί και η επιθυμία των δύο πλευρών να μην πάνε στα δικαστήρια και να επέλθει ένας συμβιβασμός, κάτι που δήλωσε και ο Γιώργος Παναγόπουλος λίγο αργότερα στο ίδιο ραδιόφωνο.

Ο δικηγόρος του Τζιμπούρ μάλιστα, ανέφερε για το συμβάν: «Το στήσανε», ενώ για τους λόγους που ο Αλγερινούς δεν τήρησε την συμφωνία του με την ΠΑΕ, σχολίασε: «Είχαμε όντως προφορική συμφωνία. Προσυμφωνία με τον όρο όμως να τηρηθούν κάποιες προϋποθέσεις, οι οποίες τελικά δεν τηρήθηκαν».

Παράλληλα, ο δικηγόρος του Τζιμπούρ μίλησε και για το φημολογούμενο σημερινό επεισόδιο του Τζιμπούρ με τον Βασίλη Δημητριάδη: «Είσαι άναδρος και τα λοιπά του είπαν τόσο ο Αδαμίδης όσο και ο Δημητριάδης. Λεκτικά δέχθηκε πολλές προκλήσεις σήμερα, ώστε να αντιδράσει».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags