Facebook Pixel "Ξένο σώμα" ο Τσόρι για Ολυμπιακό!
| 2015-02-23 13:30:00

"Ξένο σώμα" ο Τσόρι για Ολυμπιακό!

"Ξένο σώμα" ο Τσόρι για Ολυμπιακό!

Ο Αποδυτηριάκιας σχολιάζει κάτι σημαντικό που είπε ο Περέιρα και πέρασε στα ψιλά...

Έχασε τη ψυχραιμία του ο Περέιρα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Γκέλα. Προπονητής είσαι, κύριε. Θα κερδάς και θα χάνεις. Μέσα στη δουλειά σου είναι και η ήττα.

Όταν, λοιπόν, εκτροχιάζεσαι, εκνευρίζεσαι και αρχίζεις να τα λες όπως δεν πρέπει να τα λες, τότε ένα συμβαίνει, κατά πάσα πιθανότητα. Δεν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Και δεν ελέγχεις την ομάδα. Δεν αισθάνεσαι, δηλαδή, ότι είσαι σε θέση με τη δουλειά σου, με τις αποφάσεις σου να βάλεις τα πράγματα σε μία τάξη.

Γιατί δεν χρησιμοποίησες τον Τσόρι Ντομίγκες, ρωτήθηκε ο Πορτογάλος και το παλληκάρι με σακάκι τρία νούμερα μικρότερο βγήκε από τα ρούχα του. Γκέλα. Λογική η ερώτηση, παράλογη η αντίδραση του προπονητή του Ολυμπιακού. Θύμωσε. Και είπε πράγματα που εύκολα παρεξηγιούνται.

Ότι ο Φορτούνης είναι ταλέντο και εσείς οι Έλληνες θα έπρεπε να νοιώθετε ευχαριστημένοι που έπαιξε ένας "δικός σας παίκτης", ένας Έλληνας. Δηλαδή; Επειδή ο Ντομίγκες δεν είναι Έλληνας δεν είναι "δικός μας", δηλαδή ο Ολυμπιακός δεν τον θεωρεί "δικό του";

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ο Βίτορ Περέιρα από τον πάγκο του Ολυμπιακού, γράφει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags