Facebook Pixel Τι έχει να πει ο Γλέζος για τη ζούγκλα της Λεωφόρου;
| 2015-02-24 11:00:00

Τι έχει να πει ο Γλέζος για τη ζούγκλα της Λεωφόρου;

Τι έχει να πει ο Γλέζος για τη ζούγκλα της Λεωφόρου;

Χείμαρρος ο Αποδυτηριάκιας στο SportDog, τα χώνει στον νέο υπουργό αθλητισμού για τα επεισόδια στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Τι σχέση έχει ο "παππούς" του ΣΥΡΙΖΑ;

Της πουτάνας το μαγκάλι στο ντέρμπυ. Πρέπει να είσαι και πολύ μαλάκας αν περίμενες ότι η ποδοσφαιρική αναμέτρηση των κοτζαμπάσηδων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δεν θα είχε τέτοιες ακρότητες, που για μια φορά ακόμα θα διέσυραν διεθνώς τη χώρα μας. Ο καφρισμός, όπως λέμε σοσιαλισμός, εκδημοκρατισμός, κωλομπαρισμός, έδειξε πάλι το φωτογενές πρόσωπό του.

Για τη ζούγκλα της Λεωφόρου δεν άκουσα ούτε μια λαλιά από τον υπουργό αθλητισμού σύντροφο Κοντονή. Κρύφθηκε ο κύριος. Μας ζάλισε τον έρωτα πριν ακόμα αναλάβει με καταπελτώδεις δηλώσεις, μάλιστα συναντήθηκε με Μαρινάκη και Αλαφούζο. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Καλό το μπλα-μπλα, καλές και οι φωτογραφίες της υπουργάρας με τους κυρίους της πιάτσας, που αλληλοκατηγορούνται, που κάνουν σκέτο μπουρδέλο το χώρο του ποδοσφαίρου μ΄ όλα όσα αμολάνε. Επί της ουσίας, τι γίνεται; Υπάρχουν οι θεσμοί, θα πει ο μπάμιας. Η αθλητική δικαιοσύνη, οι κανονισμοί, όργανα, οι ομοσπονδίες.

Παπάρια, σου λέει ο αποδυτηριάκιας. Τίποτα δεν υπάρχει. Όσο στήνονται τα όργια στα γήπεδα, μάλιστα όσο το γνωρίζουμε εκ των προτέρων τι θα προκύψει σ΄ ένα ντέρμπυ, τίποτα δεν υπάρχει.

Ο σύντροφος Μανώλης Γλέζος, η πρώτη φίρμα του Σύριζα, βγήκε στο μπαλκόνι κι είπε ότι κοροϊδέψανε τον λαό. Στήσαμε κώλο στους δανειστές, τίποτα δεν άλλαξε, η τρόικα είναι τρόικα, το μνημόνιο θα ΄ναι μνημόνιο. Για τις αθλιότητες που θα τις εξαφάνιζε ο υπουργός του Σύριζα τι έχει να μας πει ο παππούς;

ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ, ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΣ είναι ο Μανώλης Γλέζος, γράφει την αλήθεια ο apodytiriakias.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags