Facebook Pixel Επίθεση Μαχλά σε Αλαφούζο: «Είσαι ρουφιάνος»!
| 2015-02-24 21:30:00

Επίθεση Μαχλά σε Αλαφούζο: «Είσαι ρουφιάνος»!

Επίθεση Μαχλά σε Αλαφούζο: «Είσαι ρουφιάνος»!

Χοντρό επεισόδιο και μεταξύ του Νίκου Μαχλά και του Γιάννη Αλαφούζου είχαμε στο σημερινό ΔΣ της Σούπερ Λιγκ...

Ο Μαχλάς κατά την διάρκεια της συνεδρίασης είπε: «Δεν μας αφήνετε να πάρουμε ανάσα. Βλέπετε ότι στον ΟΦΗ κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να καλύψουμε τα χρέη μας και να επιβιώσει η ομάδα αλλά μας βάζετε συνέχεια εμπόδια. Ειδικότερα εσείς στον Παναθηναϊκό κύριε Αλαφούζο έχετε συνέχεια πρόβλημα με τον ΟΦΗ».

Τότε, ο πρόεδρος του Τριφυλλιού του φώναξε: «εμείς πληρώνουμε, πληρώστε και εσείς», με τον Μαχλά να απαντάει «πληρώστε και εσείς» αναφερόμενος στο θέμα της φορολογίας των εισιτηρίων.

Στην συνέχεια ακολούθησε η επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Γιάννη Αλαφούζο (διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ) και η φράση του Μαχλά: «Καλά σου λέει και στο λέει στο πρόσωπο σου. Εσύ είσαι ρουφιάνος και πας στα δικαστήρια και τα λες. Μιλάς για τον Μαρινάκη, αλλά εσύ ήσουν που προκάλεσες στο Ηράκλειο και ήρθες να κάτσεις στον πάγκο του Παναθηναϊκού»!

Κύκλοι του Τριφυλλιού πάντως, έλεγαν πριν από λίγο για το θέμα αυτό: «λειτούργησε ως αβανταδόρος του Ολυμπιακού, κάνοντας και… πάσες στη συζήτηση. Ανάξιος και λίγος για να ασχοληθεί κανείς μαζί του».

Το κλείνουν το μαγαζί! Λουκέτο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags