Facebook Pixel Τρελό χώσιμο Μαχλά σε Αλαφούζο!
| 2015-02-24 22:57:00

Τρελό χώσιμο Μαχλά σε Αλαφούζο!

Τρελό χώσιμο Μαχλά σε Αλαφούζο!

Σκληρές ατάκες από τον πρόεδρο του ΟΦΗ, καθώς ισχυρίστηκε πως ο Αλαφούζος φταίει για όλα όσα έγιναν στην Λίγκα, ενώ συμπλήρωσε ότι «υποκρίνεται τον εξυγιαντή»...

Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στον «Sport24-Radio» για το επεισοδιακό ΔΣ της Λίγκας και ουσιαστικά ανέφερε πως για όλα όσα έγιναν φταίει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Αναλυτικά:

Για όσα έγιναν στο ΔΣ της Λιγκας: «Είδα πολλά στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας. Δεν είμαι δικηγόρος ούτε του Αλαφούζου ούτε του Μαρινάκη και ότι συνέβη είναι μεταξύ των δύο ανδρών».

Για τον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό: «Εκπροσωπώ μια ομάδα που έχει αδικηθεί πολύ. Είδα υποκρισία στο μέγιστο βαθμό από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Σήμερα όλα τα προκάλεσε ο κύριος Αλαφούζος και ο κύριος Κωνσταντίνου. Δεν είμαι αβανταδόρος κανενός.

Είμαι αβανταδόρος του Δικαίου. Δεν μπορώ να βλέπω αυτούς που πάνε στο γήπεδο και δηλώνουν ότι προστατεύουν το ποδόσφαιρο, να δημιουργούν εντάσεις. Πρέπει να εκτιμούν κάποια πράγματα.

Καταδικάζω τα επεισόδια, αλλά δεν μπορώ να βλέπω τον κύριο Αλαφούζο να υποκρίνεται τον εξυγιαντή του ποδοσφαίρου και να έρχεται στην Κρήτη και να γίνονται επεισόδια.

Ανήκω στην ομάδα μου, τον ΟΦΗ και υπερασπίζομαι τα συμφέροντά του. Οι δύο μεγάλες ομάδες πρέπει να έχουν μια κοινή γραμμή. Εμείς είμαστε οι κομπάρσοι του πρωταθλήματος. Δεν έχουμε κανάλια, ραδιόφωνα ή εφημερίδες για να επηρεάζουμε την κοινή γνώμη».

Για το ενδεχόμενο να υπάρξει διακοπή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων στην χώρα: «Το να διακοπεί το πρωτάθλημα δεν αποτελεί λύση για όλα αυτά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags