Facebook Pixel Ο καυτός διάλογος που οδήγησε στο ξύλο!
| 2015-02-25 15:00:00

Ο καυτός διάλογος που οδήγησε στο ξύλο!

Ο καυτός διάλογος που οδήγησε στο ξύλο!

Μόνο ο Αποδυτηριάκιας αποκαλύπτει, στον SportDog, τι έγινε στο χθεσινό επεισοδιακό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας προτού χτυπήσουν τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Εξαιρετικά ήρεμος εμφανίστηκε ο εφοπλιστής Ευάγγελος Μαρινάκης στη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ. Κάποια στιγμή, απευθυνόμενος στο προεδρείο, είπε ότι στην ατζέντα έπρεπε να προβλεφθεί και η συζήτηση για τα επεισόδια στο ντέρμπυ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Και άρχισε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να περιγράφει τι έγινε την περασμένη Κυριακή στη Λεωφόρο.

Αρκετά ψύχραιμος και ο παρών πρόεδρος του Παναθηναϊκού σχολίασε ότι "Εσύ, κύριε Μαρινάκη φταις για τα επεισόδια". Ε, αυτό ήταν αρκετό! Ό,τι μπινελίκι κυκλοφορεί στο πεζοδρόμιο το αμόλυσε προσωπικά ο Μαρινάκης στον Αλαφούζο, ο οποίος παρέμενε εκνευριστικά ατάραχος.

Δεχόμενος έναν οχετό ύβρεων ο Αλαφούζος ρώτησε τον Μαρινάκη "Τι θες να πεις, ότι θα με δείρεις κιόλας;". "Ναι, ρε θα σε δείρω!...", του κάνει ο Μαρινάκης κι εκείνη ακριβώς τη στιγμή ρίχνει ένα εμφιαλωμένο νερό στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ενώ σηκώνεται όρθιος για να ...πλησιάσει τον Αλαφούζο.

Είτε για να προστατεύσει τον Αλαφούζο, είτε για να επιτεθεί στον Μαρινάκη επιχειρεί να ...κινηθεί ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος με μια έγκαιρη επαγγελματικού τύπου σπρωξιά βρέθηκε 12 μέτρα μακρυά!!! Ποιος ...έσπρωξε τον παληό τερματοφύλακα; Ε, αυτό είναι γνωστό. Το έχετε ήδη διαβασει.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΒΕΡΕΣ λεπτομέρειες από τον καυγά στη Σούπερ Λιγκ, αποκαλύπτει ο   apodytiriakias.gr   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags