Facebook Pixel Γκέλα ο Απόλλων, φορμαρισμένος ο Αιγινιακός
| 2015-02-26 20:43:00

Γκέλα ο Απόλλων, φορμαρισμένος ο Αιγινιακός

Γκέλα ο Απόλλων, φορμαρισμένος ο Αιγινιακός

Ο Απόλλων υπέστη δεύτερη εντός έδρας απώλεια στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις (1-1 με τον Παναιγιάλειο), ενώ ο Αιγινιακός πήρε τρίτη σερί νίκη, καθώς επικράτησε  2-0 του Αγροτικού Αστέρα

Ο Απόλλων άρχισε με έξι σερί νίκες στην Ριζούπολη το πρωτάθλημα, αλλά στα τελευταία τρία ματς έχει δύο απώλειες. Εν προκειμένω, κόντρα στη ροή, προηγήθηκε στο 32ο λεπτό με κεφαλιά του Μπρούνο Πινιέιρο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βασίλη Γκόλια, αλλά ο Παναιγιάλειος ισοφάρισε στο 65ο με εν κινήσει σουτ του Δημήτρη Σανδραβέλη και απέσπασε τον πρώτο του εκτός έδρας βαθμό (1-1) μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 73' με τον Εμίλιο Φουρτάδο, ενώ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ της νίκης στο 80' με το νεοεισελθόντα Ιγκόρ Ανγκούλο (απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χρήστος Αθανασόπουλος).

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τον Αιγινιακό. Μόλις στο 4' ο Πέντε εκτέλεσε κόρνερ και ο Λιόλιος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βοσνιάδη. Στο 62` ο Γιαζιτζόγλου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Βοσνιάδη. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεσε κι έγραψε το τελικό 2-0.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags