Facebook Pixel Δεν φεύγει τον Γενάρη, δεν υπόσχεται για καλοκαίρι…
| 2011-01-07 20:01:00

Δεν φεύγει τον Γενάρη, δεν υπόσχεται για καλοκαίρι…

Δεν φεύγει τον Γενάρη, δεν υπόσχεται για καλοκαίρι…

Ξεκάθαρος για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ μιλώντας με τους συμπαίκτες του, ωστόσο, για μετά το καλοκαίρι δεν υπόσχεται ακόμα τίποτα και περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις.
 

Δεν πάω πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω... επαναλαμβάνει ο Τζιμπρίλ Σισέ σε οποιονδήποτε τον ρωτάει για τα σενάρια που τον θέλουν να σκέφτεται την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Γάλλος επιθετικός ξεκαθάριζε σε συμπαίκτες του ότι "Εγώ δεν πρόκειται να φύγω το Γενάρη", δίνοντας τη δική του απάντηση στα αγγλικά και τα γαλλικά δημοσιεύματα που τον φέρνουν στην έξοδο της Παιανίας.

Επανειλημμένα ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει δηλώσει ότι νιώθει ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αφού σε μία δύσκολη στιγμή της καριέρας του, τον πίστεψαν και δαπάνησαν ένα μεγάλο ποσό για τον αποκτήσουν. Παράλληλα τον εμπιστεύτηκαν όταν δεν σκόραρε στην αρχή και του έδωσαν τη δυνατότητα να ξαναμπεί στον... ποδοσφαιρικό χάρτη. Για αυτό ο ίδιος δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα τώρα, που διανύει μία κρίσιμη περίοδο.

Επομένως, το μέλλον του Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν 2010-2011. Η μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ωστόσο είναι μία τελείως διαφορετική ιστορία και τότε είναι βέβαιο ότι θα τεθεί θέμα με τον 29χρονο στράικερ. Η αλλαγή πολιτικής από το σύλλογο στον οικονομικό τομέα θα αλλάξει πολλά και δεν αποκλείεται η συνεργασία Σισέ και Παναθηναϊκού να μπει σε άλλες βάσεις.

ΠΗΓΗ: prasinanea.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags