Facebook Pixel Τρελή ατάκα Άγγελου: "Δεν κάνεις ούτε για Γ΄ Εθνική"!
| 2015-02-27 15:10:00

Τρελή ατάκα Άγγελου: "Δεν κάνεις ούτε για Γ΄ Εθνική"!

Τρελή ατάκα Άγγελου: "Δεν κάνεις ούτε για Γ΄ Εθνική"!

"Είσαι πιο αργός και από τη μάνα μου!" - Απίστευτες ατάκες από τον Έλληνα τεχνικό!

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ο καλύτερος προπονητής που έχει συναντήσει στην καριέρα του ο Εμπενέζερ Χάγκαν, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο gazzetta.

Μάλιστα, ο παλαίμαχος άσος αποκάλυψε κάποια περιστατικά από τη συνύπαρξή του με τον Αναστασιάδη, σε Ηρακλή και ΠΑΟΚ:

"Ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ (σ.σ. ο Άγγελος Αναστασιάδης). Δεν τον ενδιέφερε μόνο το τι γίνεται στους αγώνες και στις προπονήσεις. Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πάντα κοντά σου, πολύ ανοιχτός, σε κοιτούσε στα μάτια και ήξερε αν ήσουν καλά, αν είχες κάποιο πρόβλημα, ήταν εκεί για να σε βοηθήσει και να στο λύσει. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη. 'Εχει τρέλα με τη θρησκεία και καλά κάνει, είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου. Θυμάμαι καθόταν στη γραμμή και έκανε στο σταυρό του.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά την πρώτη χρονιά που είχε έρθει, δουλεύαμε στις στημένες φάσεις. Εγώ εκτελούσα, αλλά η μπάλα δεν πήγαινε εκεί που ήθελε. Στο "Καυτανζόγλειο" έκαναν προπόνηση και στο στίβο, υπήρχε κόσμος και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Τότε γύρισε και μου φώναξε: “τι θα γίνει αγόρι μου; Θα φύγουμε ποτέ από εδώ; Εσύ παίζεις α' εθνική; Ούτε για γ' δεν κάνεις". Μετά, επειδή κατάλαβε ότι με πείραξε αυτό που είπε ήρθε και μου είπε "τώρα θα με μάθεις, δεν πιστεύω να σε πείραξε" και γελάσαμε μετά. Γενικά, όταν έβλεπε κάποιον να μην κάνει αυτό που ήθελε έλεγε "είσαι πιο αργός και από τη μάνα μου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags