Facebook Pixel "Δεν μπορώ να πω οτι δεν προκάλεσε ο Περέιρα"!
| 2015-02-27 18:23:00

"Δεν μπορώ να πω οτι δεν προκάλεσε ο Περέιρα"!

"Δεν μπορώ να πω οτι δεν προκάλεσε ο Περέιρα"!

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου και μίλησε για την θέση των «πρασίνων» μετά την ποινή τους για τα επεισόδια από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την έκτακτη συνέντευξη Τύπου που ανακοίνωσε ο Γιάννης Αλαφούζος...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena 89,4:

Για τα χτυπήματα που δέχεται το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Το ποδόσφαιρο έχει δεχτεί τόσα πολλά χτυπήματα και μία… γροθιά λιγότερη ή περισσότερη δεν είναι τίποτα. Στις δικές μας εποχές είχαμε μια σκληράδα αλλά καμία σχέση με αυτό το πράγμα».

Για την έκτακτη συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου:

«Δεν μπορώ να πω το τι θα πει ο κ. Αλαφούζος γιατί δεν το γνωρίζω ούτε εγώ. Ο Παναθηναϊκός δεν συνάδει με ακρότητες αλλά πηγαίνει πάντα με τον νόμο και αυτό ζητάει και τώρα. Δεν ξέρω το τι γράφει και κυκλοφορεί ο καθένας. Εδώ διάβασα πως ο συνοδός του κ. Μαρινάκη που με χτύπησε μπήκε μπροστά για να προστατεύσει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού επειδή πήγα να του πετάξω ένα αντικείμενο! Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία από κάποιον παράγοντα του Παναθηναϊκού για αποχώρηση του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός είναι νομιμότατος, εντάξει με ότι έχει αναλάβει και θα κινηθεί σε τέτοια πλαίσια».

Για το πλαίσιο της αντίδρασης του Παναθηναϊκού:

«Είμαστε στεναχωρημένοι με αυτά που γίνονται αλλά είναι διαφορετικό από όλα όσα γράφονται και λέγονται. Εμείς έχουμε τις δικαιολογίες μας. Στείλαμε το έγγραφο μας και δεν είχαμε πληροφορία για το τι θα κάνει και το που θα κάτσει ο κ. Μαρινάκης στο ντέρμπι. Από την στιγμή που αποφάσισε να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν και άλλοι παράγοντες που έπρεπε να προσέξουμε. Δεν μπορούσαν να μπουν άλλα 50 άτομα να προφυλάξουν τον κ. Μαρινάκη και ήταν θέμα της αστυνομίας. Εμείς κατακρίνουμε όλα τα επεισόδια που έγιναν αλλά δεν μπορώ να πω πως δεν προκάλεσε ο κ. Περέιρα. Οποιαδήποτε ποινή στεναχωρεί αυτόν που την έχει και κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα να στεναχωρηθούμε. Εγώ δεν είπα πως μας τιμώρησαν άδικα αλλά μας στεναχώρησε η ποινή καθώς η ομάδας μας έχει και άλλους στόχους μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού. Οποιαδήποτε ποινή και να ήταν θα την δεχόμασταν αλλά κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει που στεναχωρηθήκαμε».

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Για το αν θα κάνει έφεση ο Παναθηναϊκός:

«Για την έφεση θα αποφασίσουμε αύριο».

Για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου:

«Η εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι μόνο στους παράγοντες αλλά πρέπει να παρέμβει και η πολιτεία. Αν πάει κάποιος στον αθλητικό νόμο της κ. Αράπογλου που έχει ψηφιστεί θα δει πως το αυτοδιοίκητο είναι για να κοροιδευόμαστε. Δεν πρέπει να μπερδευόμαστε με πράγματα που δεν στέκουν. Έτσι όπως έχουν φτάσει τα πράγματα είναι καθαρά θέμα της πολιτείας και πρέπει να δουν το άθλημα ως άθλημα και όχι ως επιχείρηση. Η πολιτεία πρέπει να λύσει το θέμα της βίας και κανείς άλλος».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags