Facebook Pixel Ο Μ. Χριστόγλου κράζει την άμυνα του Ολυμπιακού!
Ποδόσφαιρο
| 2015-02-28 16:10:00

Ο Μ. Χριστόγλου κράζει την άμυνα του Ολυμπιακού!

Ο Μ. Χριστόγλου κράζει την άμυνα του Ολυμπιακού!

Με τέτοια άμυνα δεν πας πουθενά. Σου κάνουν πλάκα μέτριες ομάδες όπως η Ντνίπρο.

Όλο το φθινόπωρο, φώναζε ο κόσμος ότι υπάρχει πρόβλημα. Ο Αμπιντάλ είχε ενημερώσει ότι θα φύγει, ο Μποτία δεν έπειθε. Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσουμε μία εβδομάδα πριν τη λήξη των μεταγραφών και να προκύψει ο Σαντάνα. Τώρα, να μου δείξουν ποιος έκανε την εισήγηση να του δώσω συγχαρητήρια.

 

Όχι, σαν όνομα δεν μπορείς να πεις τίποτα για τον Βραζιλιάνο. Βιογραφικό είχε. Η αγωνιστική του κατάσταση, όμως, είναι για τα θηρία. Η ανασφάλεια με την οποία «γεμίζει» τους υπόλοιπους κάνει «μπαμ». Ο μπαγάσας ακόμα κι όταν δείχνει με τα χέρια του πού πρέπει να πάει η μπάλα, κάτι λάθος κάνει. Εδώ είναι που λέμε «το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ ασθενής». Τα ίδια θα μπορούσα να γράψω και για τη σάρκα του Αφελάι, που από το πολύ στριφογύρισμα θα ζαλιστεί κι ο ίδιος.

 

Μια χαρά ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, πέτυχε νωρίς το γκολ με την εξαιρετική κίνηση του Μήτρογλου από την πάσα-ξυραφιά του Μιλιβόγεβιτς κι εκεί που λες ότι θα γίνει η ανατροπή, το ξανατρώς από φάουλ. Ακριβώς στο κέντρο της περιοχής βρίσκονται δύο Ουκρανοί μόνοι τους, ενώ το κέντρο της άμυνας κοιμάται. Κάνει τη φοβερή επέμβαση ο Ρομπέρτο κι ο Σαντάνα στέκει να τον κοιτάζει έτοιμος να εκφράσει τον θαυμασμό του. Ετσι, ο Ουκρανός κάνει νέα κεφαλιά και σκοράρει αντί να το καθυστερήσει μπας και προλάβει να πάει προς τα εκεί ο Σαντάνα. Καληνύχτα για αύριο. Οσα είδαμε μετά δεν αντέχουν σε ιδιαίτερη κριτική, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ακόμα και με δέκα, με επικεφαλής τον ηρωικό Κασάμι, έβγαλε φάσεις και θα μπορούσε να φτάσει σε μεγάλη νίκη.

 

Άφησα τελευταίο τον Ολλανδό διαιτητή. Ακόμα κι ο Γερούν Ντάισελμπλουμ είδε με μεγαλύτερη συμπάθεια τον Βαρουφάκη, απ' ό,τι αυτός με τα σφυρίγματά του τον Ολυμπιακό. Με βάση το γκολ του Ντομίνγκες, αν ο διαιτητής έβγαζε με δεύτερη κίτρινη έναν από τους Ουκρανούς, άλλα πράγματα θα είχα γράψει...

Πηγή: Sportday

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags