Facebook Pixel Προχώρησαν με νίκες ΑΕΛ και Απόλλων
| 2015-03-02 19:09:00

Προχώρησαν με νίκες ΑΕΛ και Απόλλων

Προχώρησαν με νίκες ΑΕΛ και Απόλλων

Η ΑΕΛ επικράτησε 2-0 του Αιγινιακού στο Αλκαζάρ και πλησίασε την Ζάκυνθο σε απόσταση αναπνοή, ο Απόλλων επικράτησε με το ίδιο σκορ του Ηρακλή Ψαχνών, ενώ ο Αχαρναϊκός πέρασε νικηφόρα από το Μπραχάμι (0-1) κόντρα στον Άλιμο

1ος όμιλος

Με τη νίκη στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας ανέβηκε στο 8-2-0 ως γηπεδούχος, φθάνοντας τους 40 βαθμούς. Υπολείπεται -1 της δεύτερης Παναχαϊκής και -10 της πρωτοπόρου ΑΕΚ. Αντίθετα, τα Ψαχνά έμειναν στους 16 και βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού στην ενδέκατη θέση.

Ο Τζιόρας στο 62΄ άνοιξε το σκορ για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», με τον Ανγκούλο στο 75΄ να κάνει το 2-0. Στο σημείο αυτό ο γκολκίπερ Μανιάτης του Ηρακλή έχασε τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Το τελικό 2-1 σημείωσε στο 97΄ ο Γουόρντεν.

Στο άλλο παιχνίδι για την 20ή αγωνιστική, στον Άγιο Δημήτριο, ο Άλιμος έχασε από τον Αχαρναϊκό με 1-0 με το μοναδικό γκολ του αγώνα να το σημειώνει ο Ταμπάκης στο 55΄ για τους φιλοξενούμενους. Στους 17 πόντους έμειναν οι Τράχωνες Αλίμου, στους 30 ανέβηκε η ομάδα του Μενιδίου.

2ος όμιλος

Η Λάρισα επικράτησε, με 2-0, στο «Αλκαζάρ» του Αιγινιακού για την 20ή αγωνιστική του βόρειου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ, αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους στη δεύτερη, μόλις, ήττα τους στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Θεσσαλοί ανέβηκαν στους 33 βαθμούς, στο -1 από την τρίτη Ζάκυνθο και στο +1 από τον πέμπτο Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ο Αιγινιακός έμεινε έκτος, αρκετά πιο πίσω, με 25 πόντους.

Η ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα προηγήθηκε στο 2΄ με τον Μπόγιοβιτς, ενώ στο 84΄ ο Εν Γκεσάν διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ο Αιγινιακός είχε καλά διαστήματα στο παιχνίδι, έχασε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags