14/05/11 - 19:41

«Ο Τζίγγερ θα... σώσει τον Παναθηναϊκό»

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα σώσει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Σε μεγάλη συνέντευξη του μίλησε για τους… ουρανοκατέβατους, τον γιό του και τον Σπανούλη.  

«Ο Τζίγγερ θα... σώσει τον Παναθηναϊκό»
29.132views 0shares

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μιλώντας στην εφημερίδα "Πρώτο θέμα" υποστήριξε πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα βρει τον σωστό δρόμο για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, ενώ άφησε αιχμές για τους Βγενόπουλο και Πατέρα, χωρίς να τους κατoνομάσει. Παράλληλα, επανέλαβε πως ο γιος του, Δημήτρης, δεν θέλει να εμπλακεί με το «τριφύλλι», ενώ ανέφερε πως η οικογένεια του σε έναν μήνα ή σε έναν χρόνο θα φύγει οριστικά από τον σύλλογο…

Διαβάστε τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης:

- Είστε αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΟ στο μπάσκετ. Στο ποδόσφαιρο, όμως, συμφωνείτε με εκείνους που φοβούνται ότι έρχεται λόγω των οικονομικών προβλημάτων μια κακή πορεία;

"Πιστεύω ότι ο κ. Βαρδινογιάννης, που κατέχει την πλειοψηφία των μετόχων, θα βρει τον σωστό δρόμο για να μπορέσει να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός"

- Ποιος ευθύνεται τελικά για την κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σήμερα και γιατί;

"Οι άνθρωποι που μπήκαν ουρανοκατέβατοι στην ομάδα. Που νόμιζαν ότι με το να έρθουν στον Παναθηναϊκό με τον τρόπο που ήρθαν, θα μπορούσαν να βοηθήσουν χωρίς να πάρουν τη γνώμη των μετόχων".

- Δηλώσατε ότι έχετε κουραστεί και σκέφτεστε να δώσετε την ομάδα. Για ποιο λόγο κάνετε μια τέτοια δήλωση λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού;

"Είμαι 40 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Λογικό είναι να έχω κουραστεί. Από τη μια είχα το ποδόσφαιρο και από την άλλη το μπάσκετ. Επιθυμία μου και της οικογένειας μου είναι, είτε σε έναν μήνα είτε σε έναν χρόνο, να αποχωρήσω και να μην ξανασχοληθώ με τα αθλητικά του Παναθηναϊκού".

- Με τα αθλητικά του Παναθηναϊκού ή γενικότερα με τα αθλητικά;

"Με τα αθλητικά του Παναθηναϊκού γενικότερα...

- Οταν λέτε ότι έχετε κουραστεί, εννοείτε ψυχικά ή οικονομικά λόγω και της κρίσης;

"Μόνο ψυχολογικά".

- Ως επιχειρηματίας, είναι λογικό να περιμένετε και κέρδος. Τι έχετε κερδίσει από τις επενδύσεις σας στην ομάδα;

"Δεν κέρδισα τίποτα. Μάλλον ζημιώθηκα. Από την άλλη μεριά, ο Παναθηναϊκός είναι η μεγάλη μου αγάπη. Αλλοι έχουν άλλες αδυναμίες. Για μένα υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός".

- Γιατί επιλέγετε να φύγετε από την ομάδα αντί να δώσετε το χρίσμα στον γιο σας Δημήτρη;

"Ο γιος μου δεν ενδιαφέρεται, ούτε και σκοπεύει να ασχοληθεί με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού".

- Αυτό το Ευρωπαικό ήταν και μια απάντηση στον Σπανούλη;

"Ο Σπανούλης είναι ένας επαγγελματίας αθλητής. Έκανε αυτό που τον συνέφερε. Με γεια του, με χαρά του. Τού εύχομαι κάθε επιτυχία και στον αθλητικό τομέα και στην ιδιωτική του ζωή".

- Ποιον παίκτη θα θέλατε να είχατε και δεν καταφέρατε ποτέ να αποκτήσετε;

"Δυστυχώς, τον Πέτροβιτς που σκοτώθηκε σε τροχαίο καθώς ερχόταν στην Ελλάδα για να υπογράψει".

- Τώρα που βλέπετε τα πράγματα από μακριά, ήταν και λάθος της διοίκησης ο τρόπος που σταμάτησε το μπάσκετ ο Γκάλης;

"Έπρεπε να σταματήσει ο Γκάλης. Ήταν, νομίζω, απόφαση και των δύο πλευρών".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ