Facebook Pixel «Επικίνδυνη η αφαίρεση βαθμών…»
| 2011-05-14 20:49:00

«Επικίνδυνη η αφαίρεση βαθμών…»

«Επικίνδυνη η αφαίρεση βαθμών…»

Την άποψή του πως το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους εξέφρασε ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος ανέφερε πως είναι αντίθετος στην αφαίρεση βαθμών.
 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας βρέθηκε στην συζήτηση για το ποδόσφαιρο που έλαβε χώρα στο περιθώριο εκδήλωσης των αποφοίτων της «Σχολής Μωραΐτης» με βασικό θέμα: «Ποδόσφαιρο σε κρίση. Ζητείται λύση;»

Ο Πιλάβιος ανέλαβε την ευθύνη για το πλαίσιο λειτουργίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και τόνισε πως σύντομα θα γίνουν πολλές αλλαγές: «Είναι δική μου ευθύνη στο πλαίσιο μέσα στο οποίο θα λειτουργεί το ποδόσφαιρο και τα πράγματα θα πρέπει να αλλάξουν άρδην. Και υπεύθυνος για αυτό είμαι εγώ. Υπάρχουν τόσα πολλά «παράθυρα» τα οποία μπορούν να ξεφεύγουν από το νόμο με οποιονδήποτε τρόπο οι ομάδες. Παίρνω την ευθύνη και αυτή είναι μεγάλη. Θα υπάρχουν αλλαγές στον πειθαρχικό κώδικα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Πραγματικά είμαστε άνθρωποι που από τότε είχαμε μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο στην σχολή. Θυμάμαι ωραίες στιγμές και θυμάμαι μια χρονιά που ψάχναμε ένα πούλμαν για να δούμε το ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Ιταλία και οι αριστεροί της σχολής διαμαρτυρόντουσαν γιατί δεν έβαλε ο Μωραΐτης πούλμαν για το Πολυτεχνείο».

Όσον αφορά τις τιμωρίες τόνισε: «Η αφαίρεση βαθμών είναι πάρα πολύ επικίνδυνο, γιατί όπως λέμε το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους. Θα πρέπει να δούμε τι θέλουν όλοι οι φορείς και τότε να πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα».
Σχετικά με την λύση που προτείνει για την βελτίωση του προϊόντος ανέφερε: «Έχω προτείνει παλαιότερα, να μοιραστούν τα χρήματα του Champions League σε όλες τις ομάδες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags