Facebook Pixel Χαμός με τις σεξιστικές επιθέσεις στην Εύα Καρνέιρο!
| 2015-03-06 16:00:00

Χαμός με τις σεξιστικές επιθέσεις στην Εύα Καρνέιρο!

Χαμός με τις σεξιστικές επιθέσεις στην Εύα Καρνέιρο!

Φοβερά τα όσα ακούει η γιατρός της Τσέλσι στα αγγλικά γήπεδα. Μετά λέμε για την Ελλάδα...

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί στην Αγγλία με τις σεξιστικές επιθέσεις που δέχεται η γιατρός της Τσέλσι. 

Ο σύλλογος του Λονδίνου κατηγορεί τους φιλάθλους των Σίτι και Γιουνάιτεντ για τις αισχρολογίες που λένε στην Εύα Καρνέιρο, με εκπρόσωπο της Τσέλσι να δηλώνει στην εφημερίδα Guardian: "Το θέμα της ισότητας πρέπει να το παίρνουμε πολύ σοβαρά. Απεχθανόμαστε τις διακρίσεις σε όλες της τις μορφές, συμπεριλαμβανομένου του σεξισμού. Μια τέτοια συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και θέλουμε να εξαλειφθεί από το άθλημα".

Στο πλευρό της Καρνέιρο και της Τσέλσι βρίσκεται ο οργανισμός "Women in Football" που προωθεί καμπάνια στα social media, ενώ έχει ήδη έρθει σε επαφή με 92 ομάδες της Premier League και Football League για να έχουν στους πάγκους τους γυναίκες εν όψει και της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας (8 Μαρτίου).

Θέση στο ζήτημα πήρε και η Υπουργός Αθλητισμού της Μεγάλης Βρετανίας, Έλεν Γκραντ που είπε: "Είναι απολύτως σωστό να υπερασπιζόμαστε και να γιορτάζουμε για τις γυναίκες που εργάζονται στη βιομηχανία του ποδοσφαίρου και παίζουν ζωτικό ρόλο στην παραγωγή του παιχνιδιού. Θέλω περισσότερες γυναίκες να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο σε όλους τους τομείς. Ο σεξισμός, σε οποιοδήποτε μορφή, δεν πρέπει να γίνεται ανεκτός. Επικροτώ την προσπάθεια να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να αναφέρουν τυχόν περιστατικά σεξιστικής κακοποίησης".

Δείτε σε βίντεο πώς αντιμετωπίζουν τη σέξι γιατρό οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ...

Και τώρα δείτε και μερικές καλές στιγμές της στα αγγλικά γήπεδα... 

ΓΥΜΝΕΣ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ σε σπάνιες ρετρό προκλητικές φωτογραφίες! Το hot αφιέρωμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags