Facebook Pixel Τι ξέρει ο κ. Παύλος και δεν μας το λέει;
| 2011-05-14 22:30:00

Τι ξέρει ο κ. Παύλος και δεν μας το λέει;

Τι ξέρει ο κ. Παύλος και δεν μας το λέει;

Ο Γιώργος Χελάκης σχολιάζει την ατάκα του Παύλου Γιαννακόπουλου σε συνέντευξή του ότι «ο Τζίγγερ θα σώσει τον Παναθηναϊκό».

Η συνέντευξη του Παύλου Γιαννακόπουλου στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Συζήτηση που αφορά όχι τόσο την ΚΑΕ όσο την ΠΑΕ.

Σε μια πρώτη ανάγνωση γίνεται φανερό ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος φορτώνει στους… νεόκοπους μεγαλομετόχους την ευθύνη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ΠΑΕ. Στην προκειμένη περίπτωση μικρή σημασία έχει να συζητηθεί κατά πόσο είναι εύστοχη η παρατήρηση του κ. Γιαννακόπουλου. Άλλωστε οι ευθύνες του κ. Βγενόπουλου και των άλλων μετόχων που μπήκαν μαζί του στην ΠΑΕ έχουν καταγραφεί.

Σημασία έχει η προοπτική που δίνει ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ για την… ΠΑΕ. Κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος στο οποίο κινήθηκε και ο γιος του Δημήτρης πριν από λίγες μέρες, θεωρεί ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ως μεγαλομέτοχος θα βρει τη λύση. Ποια μπορεί να είναι η λύση δεν αναφέρεται στη συνέντευξη του κ. Παύλου Γιαννακόπουλου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποκλείει τη δική του πρωταγωνιστική συμμετοχή… στη λύση.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης όχι μόνο έχει δηλώσει πως εφεξής θα συμπεριφέρεται ως κάτοχος του 30% των μετοχών αλλά στην πρόσφατα αποφασισμένη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου πρόκειται να συμμετάσχει με το 30% του ποσού που θα βάλουν όλοι οι άλλοι μαζί. Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν συνιστά λύση αλλά βυθίζει την ΠΑΕ στην οικονομική καχεξία.

Τι λοιπόν έχει στο μυαλό του ο κ. Παύλος όταν δηλώνει επίσημα ότι ο Τζίγκερ ως μεγαλομέτοχος θα βρει τη λύση; Αναφέρεται στην αυτονόητη ευθύνη του μεγαλομετόχου να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων ή ξέρει κάτι συγκεκριμένο και δεν μας το λέει;

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags