Facebook Pixel Ο "Μαντζούρ" στηρίζει τον Άγγελο!
| 2015-03-10 17:48:00

Ο "Μαντζούρ" στηρίζει τον Άγγελο!

Ο "Μαντζούρ" στηρίζει τον Άγγελο!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής, Γιάννης Μαντζουράκης που μίλησε για την ατάκα που είχε πει στον προπονητή του ΠΑΟΚ και το... θάρρος του

Για το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα:

«Θεωρώ πως την φετινή χρονιά γίνεται ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα. Υπάρχει ισορροπία και οι μικροί βάζουν πολύ μεγάλες δυσκολίες στους μεγάλους. Αν εξαιρέσουμε τη Νίκη Βόλου και τον ΟΦΗ που έχει προβλήματα υπάρχουν δύο επίπεδα στο πρωτάθλημα, το πάνω και το κάτω και γίνεται ένα καλύτερο πρωτάθλημα φέτος. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει την καλύτερη ομάδα όμως βγάζει μια σταθερότητα και νομίζω πως έχει κριθεί ο πρωταθλητής. Νομίζω πως οι βαθμοί του πρωταθλητή θα είναι μεταξύ των 79-82 βαθμών. Από εκεί και πέρα παίζεται η δεύτερη θέση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός έχει μια σταθερότητα τώρα αλλά και ο ΠΑΟΚ είχε μια σταθερή πορεία στον πρώτο γύρω. Πρέπει η ομάδα του ΠΑΟΚ να πιστέψει πως δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα καθώς ο Παναθηναϊκός ακολουθεί την πεπατημένη».

Για τα αμυντικά προβλήματα του ΠΑΟΚ:

«Αυτό είναι θέμα του ρόστερ. Είχα πει και στον Άγγελο από κοντά πως είχε πολύ θάρρος να πει πως πάει για πρωτάθλημα με αυτό το ρόστερ. Όταν ο προπονητής αναγκάζεται να βάλει σέντερ μπακ τον Τζαβέλλα ή τον Σκόνδρα σημαίνει πως δεν έχει τους παίκτες που απαιτούνται. Και ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί πολλά γκολ όμως και οι δύο ομάδες βρίσκονται στις καλύτερες επιθέσεις. Την βαρύτητα την έδωσε ο Άγγελος στην επίθεση με ατού όπως ο Μακ, ο Αθανασιάδης και ο Σαλπιγγίδης. Ο Αναστασιάδης προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα χημεία με τους παίκτες που ήρθαν τώρα. Το πρόβλημα είναι η γραμμή της άμυνας και θα μπορούσε να χτιστεί μια πολύ καλύτερη αμυντική λειτουργία αν είχαν δοθεί καλύτεροι παίκτες. Ο Ρατς είναι καλός επιθετικά αλλά κάνει εύκολα λάθη και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του είναι πολύ αργοί. Για τον Κόστα δόθηκαν λεφτά και ο προπονητής αναγκάζεται να τον βάλει. Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έχει την ικανότητα να οργανωθεί και να χτίσει καλά αντανακλαστικά. Δεν πρέπει να γίνονται μεταγραφές στο τέλος. Δεν γίνεται να έχεις αργά στόπερ και να πιέζεις ψηλά. Ο Άγγελος έχει αποδείξει πως μπορεί να πάρει παίκτες και να δημιουργήσει μία καλύτερη χημεία».

Για το αν πρέπει να φεύγει ο προπονητής στη μέση της χρονιάς:

«Όλα πρέπει να γίνονται σε επαγγελματικά πλαίσια. Ο ΠΑΟΚ έδιωξε τον προπονητή στη μέση πέρυσι και το ίδιο έκανε και πρόπερσι. Αυτός ο προπονητής έκανε ένα συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς και πρέπει να φτάσει μέχρι το τέλος. Υπάρχουν ακόμα οκτώ αγωνιστικές αλλά και τα πλέι οφ. Οι πέντε βαθμοί μπορούν να ελαχιστοποιηθούν. Γίνεται να πάει η ομάδα στα πλει οφ με προπονητή που δεν ξέρει την ομάδα; Το ίδιο συμβαίνει και με τους παίκτες, εφόσον έχουν συμβόλαιο και αξίζουν να παίζουν πρέπει να παίζουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags