Facebook Pixel Αγνοείται παλιός άσος του ΠΑΟΚ!
| 2015-03-13 23:30:00

Αγνοείται παλιός άσος του ΠΑΟΚ!

Αγνοείται παλιός άσος του ΠΑΟΚ!

Τον ψάχνουν από τον Σεπτέμβριο του 2014, δήλωση-σοκ από τον προπονητή του. 

Θυμάστε τον Σικαμπάλα, τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που είχε γίνει και σύνθημα στα χείλη των φίλων του Δικεφάλου με το περίφημο "μάθε στον Ριβάλντο λίγη μπάλα, Σικαμπάλα - Σικαμπάλα"; Το παιδί όντως ήξερε μπάλα και ήταν μεγάλο ταλέντο, όμως είχε άλλα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα και έτσι όχι μόνο έφυγε γρήγορα από την Τούμπα, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει και την καριέρα που του άξιζε.

Ο Σικαμπάλα, λοιπόν, στα 29 του χρόνια πλέον, έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Και γράφουμε πως έχει συμβόλαιο, γιατί ουσιαστικά δεν ανήκει στον σύλλογο, μετά από δική του πρωτοβουλία! Ο ταλαντούχος Αιγύπτιος σηκώθηκε και έφυγε από την Πορτογαλία τον περασμένο Σεπτέμβριο χωρίς να ενημερώσει και οι Πορτογάλοι ακόμα τον ψάχνουν...

Μάλιστα, ο παλιός μας γνώριμος από τον Παναθηναϊκό και νυν προπονητής της Σπόρτινγκ, Ζεσουάλδο Φερέιρα, παραδέχθηκε πως κανείς δεν γνωρίζει που είναι ο ποδοσφαιριστής του.

"Δεν τον έχω δει εδώ και καιρό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου δεν βρίσκεται στο Κάιρο. Κανείς δεν ξέρει πραγματικά που βρίσκεται", δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος κόουτς.

Κρίμα, πάντως, για τον Σικαμπάλα, έναν ποδοσφαιριστή με πολύ ταλέντο, αλλά ελάχιστο μυαλό...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags