Facebook Pixel Νιόπλιας: "Δεν ασχολούμαι ποτέ με τη διαιτησία"
| 2015-03-19 00:59:00

Νιόπλιας: "Δεν ασχολούμαι ποτέ με τη διαιτησία"

Νιόπλιας: "Δεν ασχολούμαι ποτέ με τη διαιτησία"

Ο τεχνικός του Ατρομήτου χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση της ομάδας του, ενώ δεν θέλησε να προβεί σε κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία...

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αν εξαιρέσουμε μερικά κομμάτια του παιχνιδιού στα πρώτα λεπτά του αγώνα ώσπου να βρούμε τα μαρκαρίσματα, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Από τακτικής πλευράς, από ατομικής πλευράς, από παιχνίδι καρδιάς. Όλα τα είχαμε. Κερδίσαμε δίκαια παίζοντας κατά διαστήματα πάρα πολύ καλά. Κερδίσαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πολύ δυνατός αλλά είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε μια πολύ καλή ομάδα και σε μια έδρα που εδώ και δύο χρόνια κανείς δεν έχει κερδίσει».

Για τη διαιτησία:
«Δε δουλεύω στην ΚΕΔ. Είμαι προπονητής. Δεν ασχολούμαι ποτέ με τη διαιτησία. Είτε είναι καλό είτε είναι κακό για την ομάδα μου. Κανείς δεν μπορεί να μας κλέψει την προσπάθειά μας. Κερδίσαμε δίκαια».

Για το πώς αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό:
«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Υπάρχει ένας κορμός που κρατάω. Ανάλογα τον αντίπαλο που παίζουμε αλλάζω και 2-3 παίκτες. Μετράει πάρα πολύ που πετύχαμε πρώτοι γκολ, γιατί το παιχνίδι μας μετά βασίστηκε σε αυτό. Στην κόντρα επίθεση που έκανε πιο εύκολο το έργο μας».

Για την προσπάθεια του Ατρόμητου να μπει στα πλέι οφ και τη μάχη του τίτλου:
«Για μένα ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής. Αν θα πάρουμε την 4η ή την 5η θέση δεν το ξέρω. Μακάρι να μπούμε στην πεντάδα. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια που έμπαινες εύκολα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags