Facebook Pixel "Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ μας εξαπάτησε"!
| 2015-03-19 20:10:00

"Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ μας εξαπάτησε"!

"Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ μας εξαπάτησε"!

Το ΔΣ της ΕΠΟ κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 19/3 αποφάσισε να αναγνωριστούν οι λύσεις των συμβάσεων των συνεργατών του κ. Ρανιέρι, με τους όρους που προβλέπονταν στα συμβόλαιά τους.

Για το θέμα αυτό δημιουργήθηκε αρχικά εμπλοκή αφού ο πρώην πρόεδρος κ. Σαρρής είχε ενημερώσει ότι πέραν της συμφωνίας αποζημίωσης του Ρανιέρι με 500.000 ευρώ δεν θα υπάρξει καμία άλλη απαίτηση από τους συνεργάτες του...

Στο εθιμικό «προσυμβούλιο» αναλύθηκε η κατάσταση και ειπώθηκε ότι η ΕΠΟ δεν μπορεί να κάνει άτι διαφορετικό από το να σεβαστεί τους όρους των συμβολαίων διότι σε αντίθετη περίπτωση είναι ορατός ο κίνδυνος προσφυγής των συνεργατών του Ρανιέρι στο CAS και η δικαίωσή τους σε βάρος της ομοσπονδίας.

Ακούστηκαν διάφορες απόψεις, αλλά τελικά αποφασίστηκε να εξοφληθούν οι συνεργάτες του Ρανιέρι αφού η απόφαση αυτή είναι μονόδρομος. Όπως ειπώθηκε οι οφειλές είναι προς δύο βοηθούς προπονητές, έναν γιατρό (όλοι Ιταλοί), μια εταιρεία κι ένα «λογισμικό σύστημα».

Το προσυμβούλιο είχε πιο μεγάλη διάρκεια από το ΔΣ που ακολούθησε. Στο ΔΣ ο μόνος που εξέφρασε διαφορετική θέση ήταν ο β’ αντιπρόεδρος, Β. Μαζαράκης ο οποίος φέρεται να είπε ότι στο θέμα της αποζημίωσης των συνεργατών του Ρανιέρι «ο πρώην πρόεδρος μας εξαπάτησε».

Ο πρόεδρος Γ. Γκιρτζίκης για να δικαιολογήσει την απόφαση που επιβαρύνει οικονομικά της ομοσπονδία και οφείλεται σε λάθος χειρισμούς είπε ότι «το ΔΣ έχει συνέχεια», ενώ απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το ύψος της οφειλής.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags