Facebook Pixel Τεννές: "Μου έγινε πρόταση από τον Άρη"!
| 2015-03-19 20:22:00

Τεννές: "Μου έγινε πρόταση από τον Άρη"!

Τεννές: "Μου έγινε πρόταση από τον Άρη"!

Πρόταση από τον Άρη είχε ο Μπάμπης Τεννές την περίοδο που υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης!

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»
Για την υπόθεση ανόδου:
«Ο Άρης πρέπει να κάνει το απόλυτο.Εύκολα η δύσκολα πιστεύω θα τα καταφέρει. Είναι καλό για τον Άρη που πριν την Καβάλα υπάρχει το Καβάλα-Πανσερραϊκός. Αν και θεωρώ ότι η άνοδος θα παιχτεί μεταξύ Άρη και Πανσερραϊκού».

Για το αν υπήρξε πρόταση στον ίδιο να αναλάβει τον Άρη: «Υπάρχει μία σχέση ετών με τον Δ. Καλαϊτζίδη οπότε θα ήταν δύσκολο να έρθω στον Άρη εφόσον υπήρχε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στην ομάδα. Μου έγινε μία πρόταση όταν ήταν υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και όχι προπονητής.

Μου έγινε από άλλους κρούση. Αυτό ήταν λίγο παράδοξο. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν γύρω από τους υπεύθυνους κάποιοι που θέλουν να προλάβουν καταστάσεις. Κάποιοι από αυτούς με πλησίασαν τότε από τον Άρη, αλλά δεν ήξεραν τη σχέση που έχω με τον Καλαϊτζίδη.Ο Καλαϊτζίδης ήταν η ιδανικότερη λύση για τον Άρη. Ξέρει καταστάσεις και πρόσωπα.

Για τους λόγους που δεν θα αναλάμβανε μία ομάδα Γ΄Εθνικής: «Τα τελευταία 18 χρόνια είμαι μεταξύ Φούτμπολ Λιγκ και Σούπερ Λιγκ. Ο Άρης έιναι ένα τεράστιο μέγεθος, αγαπώ τον Άρη, αλλά δύσκολα να πήγαινα σε μία ομάδα γ΄Εθνικής.Θέλω να πηγαίνω σε ομάδες με σκεπτικό ότι θα βοηθήσω. Από τη στιγμή που δεν είμαι γνώστης της κατηγορίας δεν θα το έκανα. Αν δεν γνωρίζω καταστάσεις θα αρνηθώ. Δεν θα πάω μόνο και μόνο για να κάνω ένα συμβόλαιο και να πάρω ένα μισθό”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags