Facebook Pixel Πώς πάει με τον τεχνικό διευθυντή στον ΠΑΟΚ;
| 2015-03-24 20:59:00

Πώς πάει με τον τεχνικό διευθυντή στον ΠΑΟΚ;

Πώς πάει με τον τεχνικό διευθυντή στον ΠΑΟΚ;

Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, είναι αυτός που έχει επωμιστεί να βγάλει σε πέρας τη συγκεκριμένη υπόθεση και να επιλέξει τον άνθρωπο που θα είναι υπεύθυνος αρχικά να αξιολογήσει το αγωνιστικό τμήμα όπως είναι σήμερα και στη συνέχεια να τρέξει το πλάνο των επόμενων χρόνων, βάζοντας και τις δικές του πινελιές.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν η υπόθεση «νέος τεχνικός διευθυντής» να κλείσει το αργότερο στις αρχές Μαΐου, ελπίζοντας ότι θα έχουν καταλήξει στον εκλεκτό τους νωρίτερα, τον Απρίλιο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει καταλήξει σε 7-8 περιπτώσεις τεχνικών διευθυντών που απασχολούν έντονα τον «Δικέφαλο», αποτελώντας ουσιαστικά την προεπιλογή μετά από ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα που έχει γίνει όσον αφορά στις επιλογές που προέκυψαν.

Κοινή συνισταμένη για τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι το γεγονός ότι όλοι είναι ξένοι, με τον Αγγελίδη να είναι αυτός που θα «ζυγίσει» το επόμενο χρονικό διάστημα τα βιογραφικά τους, εστιάζοντας στις σχέσεις που έχουν στην αγορά και κατ’ επέκταση στην ικανότητα να παίξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ρόλο τους αν επιλεγούν από τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags