Facebook Pixel Κάτι "παίζει" με Φούλαμ και Μήτρογλου...
| 2015-03-27 10:54:00

Κάτι "παίζει" με Φούλαμ και Μήτρογλου...

Κάτι "παίζει" με Φούλαμ και Μήτρογλου...

Τι συμβαίνει με τον επιθετικό του Ολυμπιακού;

Ο Κώστας Μήτρογλου θέλει να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στους "ερυθρόλευκους", όταν τελειώνει ο δανεισμός του από την Φούλαμ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Express.

Γι' αυτό τον λόγο η Φούλαμ θέλει να πουλήσει τον Έλληνα διεθνή, έτσι ώστε να κάνει απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την μεταγραφή του.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες που πληρώνουν φέτος τον μισθό του παίκτη, δεν είναι σίγουρο ότι θα ήθελαν να διαθέσουν τα χρήματα που απαιτεί η λονδρέζικη ομάδα για να τον παραχωρήσει.

«Ο Μήτρογλου που απέτυχε στη Φούλαμ θέλει η ομάδα να τον δώσει σε τιμή ευκαιρίας στον Ολυμπιακό. Η Φούλαμ τον απέκτησε για 15 εκατ. ευρώ, αλλά η μεταγραφή αποδείχτηκε καταστροφή, καθώς έπαιξε σε μόλις τρία ματς και η ομάδα υποβιβάστηκε. Μετά το δανεισμό του φέτος, η Φούλαμ θα ήθελε να κάνει απόσβεση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μέρους του ποσού που είχε δώσει για να τον αγοράσει, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει να ρίξει πολύ τιμή του. Φέτος πληρώνει το ποσό του συμβολαίου του, αλλά δεν θα ήθελε να πλησιάσει καν τα χρήματα που είχε διαθέσει η Φούλαμ για τη μεταγραφή», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags