Facebook Pixel Πολύ αργά για ...πολύ αργότερα!
| 2011-05-16 16:25:00

Πολύ αργά για ...πολύ αργότερα!

Πολύ αργά για ...πολύ αργότερα!

Οι ποδοσφαιριστές, που δεν έκαναν απεργία όταν τους ...κυνηγούσαν, απειλούν τώρα πως δεν θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα μετά από τρεις μήνες αν δεν λυθεί το πρόβλημα της βίας...

"Δεν θα ξεκινήσει κανένα πρωτάθλημα αν δεν γίνουν 3-4 πραγματάκια που θα προτείνουμε", δήλωσε πριν από λίγο ο Στέλιος ο Γιαννακόπουλος μετά την τρίωρη Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΠ στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 250 ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ τόνισε ότι θα πρέπει να λυθούν τα προβλήματα της βίας και τα οικονομικά προβλήματα για να "ξεκινήσουν υγιώς", όπως τόνισε, την …επόμενη περίοδο τα πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες.

"Ο ΠΣΑΠ είναι εδώ και έχει συγκεκριμένες θέσεις, αυτές θα γνωστοποιηθούν άμεσα, αν δεν βρουν ανταπόκριση και δεν εισακουστούν και δεν βρεθούν λύσεις, τότε οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν ότι κανένα πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει από την νέα σεζόν, ούτε αυτό της Superleague, ούτε της Β' και της Γ' Εθνικής", είπε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Ωστόσο, πρόκειται για "απειλές" εκ των υστέρων κι αφού έγιναν τα αλλεπάλληλα "ντου" των οπαδών με στόχο τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Θυμίζουμε ότι όταν οι οπαδοί έπαιρναν όποτε ήθελαν τους παίκτες στο κυνήγι, ένα μέρος ποδοσφαιριστών είχε συμφωνήσει σε αποχή, αλλά ένα άλλο την είχε απορρίψει.

Συγκεκριμένα, στις 8 Μαρτίου, ποδοσφαιριστές έξι ομάδων (Πανιώνος, Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός Βόλου, Κέρκυρα, Καβάλα, Εργοτέλης) είχαν ψηφίσει κατά της αποχής.

Tότε -προφανώς- δεν τους άγγιζε το θέμα της βίας. Τώρα, όμως, μετά το τέλος του πρωταθλήματος και ενώ το επόμενο αρχίζει σε τρεις μήνες, το σύνολο των ποδοσφαιριστών θεωρεί ότι πρέπει να παρθούν μέτρα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μήπως είναι λίγο αργά;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags