Facebook Pixel «Δεν έχουμε πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ, αλλά με τους απατεώνες...»
| 2015-04-01 19:27:00

«Δεν έχουμε πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ, αλλά με τους απατεώνες...»

«Δεν έχουμε πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ, αλλά με τους απατεώνες...»

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Δριβελέγκας μίλησε για την ερώτηση που έκανε αυτός και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Βουλή για την ρύθμιση των χρεών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arrenafm: «Την άλλη φορά που έλεγαν οι πληροφορίες πως το θέμα μπορεί να ρυθμιστεί με εγκύκλιο εγώ έλεγα πως δεν γίνεται και πρέπει να υπάρχει νομοθετική πρωτοβουλία. Ο νόμος ψηφίστηκε με την διαδικασία του κατεπείγοντος ενώ αρχικά δεν περιλαμβάνονταν αυτά, γιατί; Γιατί ήρθε μετά από πέντε – έξι μέρες η πράξη του νομοθετικού περιεχομένου; Δεν ήθελαν να εξυπηρετήσουν τις υγιής επιχειρήσεις όπου είναι και ο ΠΑΟΚ αλλά να καλύψουν κάποιους. Εμείς ζητάμε να ξεχωρίσουν από αυτή την ρύθμιση όσους είναι καταδικασμένοι για πλαστογραφία, για πλαστά τιμολόγια, για λαθρεμπόριο και για άλλες εξόφθαλμες πράξεις.  Δεν πιστεύω κανείς φίλαθλος του ΠΑΟΚ να θέλει να γίνει αυτή η ρύθμιση… «πλυντήριο» για αυτούς τους ανθρώπους. Δεν γίνεται να επωφεληθούν αυτοί που έχουν καταδικαστεί για παράνομες πράξεις.  Όλοι αυτοί οι… «μάγκες» την γλιτώνουν με αυτή την ρύθμιση. Το θέλουν  οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αυτό;  Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω παραπάνω πράγματα γιατί θέλουμε στοιχεία επειδή ελέγχονται κάποια μεγάλα πρόσωπα για φοροδιαφυγή».

Για το αν μπορεί να πληρώσει ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πληρώσει και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εμείς ζητάμε αυτό που θέλει όλος ο κόσμος. Ζητάμε να εξαιρεθούν οι κλέφτες και οι απατεώνες. Τα λέμε αυτά για να τα ακούει ο κόσμος. Η κυβέρνηση πρέπει να μάχεται κατά των μεγάλων συμφερόντων όχι στα λόγια αλλά στις πράξεις. Είμαστε υπέρ της ρύθμισης και όλων των υγειών επιχειρηματιών. Γιατί αυτό δεν έγινε στον νόμο όμως αρχικά;  Το ξεχάσανε; Τους διέφυγε ή κάτι άλλο; Ωφελούνται οι λαθρέμποροι και οι απατεώνες. Ας εξαιρεθούν όλοι αυτοί και θα είμαστε υπέρ της ρύθμισης».

Για τις δηλώσεις του κ. Κωνσταντινόπουλου: «Δεν ξέρω τι κάνει ο κ. Κωνσταντινόπουλος εγώ λέω την άποψη όλων των βουλευτών και της κοινοβουλευτικής ομάδας. Εμένα με ενδιαφέρει αυτό που είπα. Ότι λέω ισχύει και αυτό το έχω αποδείξει. Πρέπει κάποιοι να μην εκτεθούν γιατί έχουμε στοιχεία συγκλονιστικά και πολύ φοβάμαι ότι αν βγουν αυτά τα στοιχεία θα αναγκαστούν να πάρουν πίσω ολόκληρη την ρύθμιση και θα μείνουν όλα στον αέρα. Για αυτό ας εξαιρέσουν τους απατεώνες έξω για να προχωρήσει η ιστορία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags