Facebook Pixel Η αντίδραση της Nova στο πραξικόπημα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ!
| 2015-04-01 23:00:00

Η αντίδραση της Nova στο πραξικόπημα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ!

Η αντίδραση της Nova στο πραξικόπημα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ!

Την ώρα που τρεις ομάδες δημιούργησαν ρήγμα στο κοινό μέτωπο της Super League για τα τηλεοπτικά, ο sportdog παρουσιάζει τι περιμένει και πού ποντάρει το συνδρομητικό κανάλι.

Σε νέες περιπέτειες μπήκε από σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς μπορεί στη Σούπερ Λιγκ να ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η επέκταση του συμβολαίου με τη Nova για άλλα δύο χρόνια, δηλαδή από το 2017 έως το 2019, ωστόσο η αρνητική ψήφος της Ξάνθης, η απουσία του Παναθηναϊκού και το "όχι" του ΠΑΟΚ, έδειξαν ξεκάθαρα πως πλέον υπάρχει ρήγμα στο κοινό μέτωπο των ομάδων για τα τηλεοπτικά.

O SportDog, με προηγούμενο ρεπορτάζ, σας ενημέρωσε για τις σκέψεις που υπάρχουν τόσο στο "πράσινο" όσο και στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο για να αποχωρήσουν από την κεντρική συμφωνία, μόλις τελειώσει η υπάρχουσα, αλλά και για τα σενάρια που θέλουν τον OTE TV και τον ΣΚΑΪ να ετοιμάζονται να καταθέσουν προτάσεις.

Από τη μεριά της, η ΑΕΚ δεν έχει εκφράσει ακόμα κάποια συγκεκριμένη θέση, ενώ είναι δεδομένο ότι όταν ανέβει στη Σούπερ Λιγκ, όπως και ο Ηρακλής, θα μπει αυτομάτως στη κοινή διαχείριση. Ωστόσο, αν θελήσει να "σπάσει" το συμβόλαιο θα μπορεί να το κάνει, αν και οι ρήτρες που προβλέπονται είναι πολύ μεγάλες.

Την ίδια ώρα, έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η επίσημη αντίδραση της Nova. Το συνδρομητικό κανάλι φυσικά και ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις και τις διαφωνίες που υπάρχουν από συγκεκριμένες ομάδες, ωστόσο δε βιάζεται ιδιαίτερα και προφανώς επιμένει στη θέση που είχε εκφράσει και παλιότερα, ότι δύσκολα θα υπογράψει ένα συμβόλαιο με τα συμφωνηθέντα ποσά, αν σε αυτό δεν υπάρχουν μέσα είτε ο Παναθηναϊκός είτε ο ΠΑΟΚ.

Βέβαια, στη Nova δεν ανησυχούν ακόμα ιδιαίτερα και περιμένουν την επίσημη ενημέρωση από τη Λίγκα, ενώ θυμίζουμε πως και στις υπογραφές για το προηγούμενο συμβόλαιο, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ήταν αυτοί που έδωσαν το "οκ" την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, στη Nova θεωρούν πως η συμφωνία που προτείνουν είναι εξαιρετική, καθώς σε μία εξαιρετικά δύσκολη εποχή, δίνουν πολλά χρήματα και στηρίζουν το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ σημειώνουν πως αν πέσουν οι υπογραφές, τότε οι ομάδες θα έχουν εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Δηλαδή, θα έχουν στάνταρ έσοδα και θα μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

Εκεί ποντάρουν οι άνθρωποι του συνδρομητικού, οι οποίοι βέβαια γνωρίζουν πολύ καλά, πως πολύ σύντομα, οι σύλλογοι θα πρέπει να ετοιμάσουν τον φάκελό τους για την αδειοδότηση. Εκεί σχεδόν όλοι δηλώνουν τα χρήματα από τη Nova ως βεβαιωμένα έσοδα, οπότε αν η συμφωνία παραμένει μέχρι τότε αέρα, θα δημιουργηθεί πολύ σοβαρό πρόβλημα στις περισσότερες ομάδες.

BOMBA: Ποια ομάδα της Σούπερ Λιγκ ακολουθεί Νίκη Βόλου και ΟΦΗ στη Γ΄ Εθνική; Διαβάστε ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags