Facebook Pixel Ενημέρωση μέσω... Facebook για Λόρια
| 2015-04-02 17:28:00

Ενημέρωση μέσω... Facebook για Λόρια

Ενημέρωση μέσω... Facebook για Λόρια

Mε ένα μήνυμα στον λογαριασμό στο Facebook, ο εκπρόσωπος του Γκεόργκι Λόρια, Τζιανλούκα Μαρίνι, τόνισε πως οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ θα "τραβήξουν" χρονικά, ενώ επισήμανε πως οποιαδήποτε ενημέρωση από εδώ και πέρα θα προκύπτει αποκλειστικά από την πλευρά του "Δικεφάλου"...

Αναλυτικά:

"Μετά από συμφωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Αγγελίδη, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με τη διαπραγμάτευση μεταξύ του κ. Λόρια και του ΠΑΟΚ θα έρχεται μέσα από τα επίσημα ενημερωτικά κανάλια του συλλόγου. Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ και προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας για την εξαιρετική φιλοξενία του, που είναι δείγμα του επαγγελματισμού του συλλόγου.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κλαμπ πρώτης κατηγορίας, όπως και ο κ. Λόρια κι έτσι είναι απολύτως φυσιολογικό το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών τραβούν σε μάκρος. Όλες οι πλευρές εργάζονται σκληρά για να επιτευχθεί μία συμφωνία που θα είναι ικανοποιητική για όλους και εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση και τις επόμενες εβδομάδες. Σας ευχαριστώ όλους, Τζιανλούκα Μαρίνι", ανέφερε χαρακτηριστικά πριν από λίγη ώρα ο εκπρόσωπος του Γεωργιανού γκολκίπερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags