Facebook Pixel Μεταγραφάρα ο Πανόπουλος!
| 2015-04-02 18:17:00

Μεταγραφάρα ο Πανόπουλος!

Μεταγραφάρα ο Πανόπουλος!

Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός εξαιρετικού ποδοσφαιριστή που έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται η Ξάνθη...

Ο Χρήστος Πανόπουλος γνωρίζει πολύ καλά την αγορά και για αυτό πάντα ξέρει να παίρνει ποδοσφαιριστές στην κατάλληλη τιμή, ενίοτε και τζάμπα και να τους πουλάει ακριβά. Αυτή την φορά πρόκειται για... άφιξη ποδοσφαιριστή στα Πηγαδιά, καθώς η Ξάνθη «τσεκάρει» ήδη από τώρα ποδοσφαιριστές για το καλοκαίρι.

Η συγκεκριμένα περίπτωση βέβαια είναι ιδιαίτερα, καθώς ο παίκτης βρίσκεται ουσιαστικά χωρίς ομάδα και για αυτό οι Ακρίτες... τρέχουν για να προλάβουν να τον κλείσουν.

Αναφερόμαστε στον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ξάνθης και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε και οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός δεν σκέφτεται να συνεχίσει στον ΟΦΗ στη Γ' Εθνική και έτσι ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει είτε στην Σούπερ Λιγκ είτε στο εξωτερικό. Η Ξάνθη έκανε ήδη κίνηση και λογικά σύντομα θα έχει κλείσει και το
deal. Ο «Κούτσια» είναι ακόμα μικρός, έχει ποιότητα και σίγουρα εμπειρία αφού μεταξύ άλλων έχει περάσει από ΠΑΟΚ, Εργοτέλη και ΟΦΗ..

ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ: Πόσα δίνει ο Μαρινάκης για μεταγραφές! Διαβάστε ΕΔΩ



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags