Facebook Pixel Χωρίς Μέγιερι στη Ριζούπολη
| 2015-04-07 17:12:00

Χωρίς Μέγιερι στη Ριζούπολη

Χωρίς Μέγιερι στη Ριζούπολη

Ο Μπάλας Μέγιερι δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και ο Ούγγρος γκολκίπερ αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Η τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, πριν από την αναμέτρηση του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα, στη Ριζούπολη, διεξήχθη το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το βάρος στην τακτική, κάνοντας παράλληλα ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού και κατοχής (με καλή κυκλοφορία) της μπάλας. Έπαιξαν και δίτερμα, σε μικρό χώρο, όπου δούλεψαν και τα τελειώματα φάσεων.

Ο Στρέζος συνέχισε ατομικό και θεραπεία. Ο Μήτρογλου και ο Ντουρμάζ έκαναν ατομικό (αερόβιο και με μπάλα) πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο, ενώ παράλληλα ο Ελαμπντελαουί συνέχισε με θεραπεία. Το πρόγραμμα αποκατάστασής του συνεχίζει ο Γιάννης Μανιάτης. Ο Μέγιερι έμεινε εκτός προπόνησης, λόγω της ίωσης που τον έχει ταλαιπωρήσει.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή. Αναλυτικά: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Μποτία, Βούρος, Μπουχαλάκης, Μπενίτες, Λάτσι, Εντινγκά, Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Ντοσεβί, Φορτούνης, Σιόβας, Ντομίνγκεζ, Σαλίνο, Χάρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags